Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért hiszik azt a szülők,...

Miért hiszik azt a szülők, hogy ha megtiltják, hogy együtt aludjak a barátommal, akkor nem fogunk lefeküdni?

Figyelt kérdés
2013. aug. 4. 17:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
31%
Érdekes felfogás, mi anno az erdőben is megoldottuk, nálam otthon, vagy akármilyen tóban és medencében, sőt, még faházban is. Ráadásul itthon úgy, hogy a szüleim a szomszéd szobában voltak és volt ablak az ajtómon. Barátomnak pedig tudták a szüleik, egyszer ránk nyitottak véletlenül. Megoldottuk nappal. Szerintem tudják amúgy, hogy nem csak éjszaka áll a bré, de azt is, hogy ha valaki a párjánál alszik biztosan lesz szex. Nappal meg reménykednek, hogy nem adódik rá alkalom. Na meg a kapcsolatnak a legteteje az együtt alvás. Gondolom szeretnék, ha lassan építenétek fel, vagy egyszerűen nehezen fogadják el, hogy már nagylány vagy. 15 évesen már az vagy, hiába tiltakozik a többség. Anno 15 évesen már gyereket is szültek a nők. Próbálj meg nagyon jó érveket felhozni, hogy megengedjék. Főleg, ha nem tudnak ellenérveket mondani, akkor meg kell, hogy engedjék,. Esetleg valahogy kössetek kompromisszumot. Mondd el nekik, hogy ha le akarsz vele feküdni, azt nem csak éjszaka lehet stb.
2013. aug. 4. 19:33
 12/26 anonim ***** válasza:
61%
15 évesen egyáltalán nem nagylány, úristen, gondolom nem volt még 15 éves lányod...
2013. aug. 4. 19:47
 13/26 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy csak ő nem akar majd melletted megöregedni.
2013. aug. 4. 19:47
 14/26 anonim ***** válasza:
29%
Az nagyon régen volt és akkor még sokkal érettebbek voltak agyilag,mint a mai tinik,egyátalán nem nagy egy 15 éves te milyen ostobaságokat beszélsz????
2013. aug. 4. 20:43
 15/26 anonim ***** válasza:
54%
A tinédzser kapcsolatoknak nem része az együttalvás, akármekkora buli és menő dolog ez mostanában. A felnőtt kapcsolatokban alszanak egymásnál az emberek. 15 (bocsi, +0.5, nehogy megsértselek) egy vicc. Gyerek vagy még, és attól, hogy fogod egy szimpatikus fiú kezét pár hónapja, ez még nem lesz kapcsolat. A felnőtt kapcsolatok felelősséggel járnak, amihez fel kell nőni. Nem azért nem akarják, hogy vele aludj, mert máshol nem tudja neked berakni. Hanem azért, mert szeretnék, ha megmaradna az életedben a fokozatosság. Nem gondolod, hogy különbségnek kellene lennie a 15 éves kapcsolatod és a 25 éves magánéleted között?? Mert szerintem nem ártana! Menjetek moziba, csókolózzatok és simogassátok egymást. Az együttalvást, rendszeres szexet és egyebeket meg tartogassátok addigra, amiokr fel is nőttetek hozzá!
2013. aug. 4. 21:05
 16/26 A kérdező kommentje:

Hát én még nem hallottam róla, hogy ez menő lenne, de egyáltalán nem ezért akarunk együtt aludni, hanem azért, mert szeretjük egymást. Engem megnyugtat, mikor ott fekszik mellettem, átölel, boldog vagyok.

Miben különbözik annyira egy 15-16 és egy 18-19 éves pár kapcsolata? Miért járna sokkal több felelősséggel?

2013. aug. 4. 21:35
 17/26 anonim ***** válasza:
72%
Tudod egy 15-16 éves még gyerek nagyon is és tinikorban 1-2 év alatt nagyon sokat érnek, fejlődnek a gyerekek,több lesz az élettapasztalatuk is,pl ebben különbözik,nehogy azzal kezdj el jönni,hogy egy 15 éves ugyanolyan,mint egy 19 éves mert kiröhöglek.
2013. aug. 4. 21:45
 18/26 A kérdező kommentje:

Nem mondom, őszintén szólva rühellem a legtöbb korombeli lányt. Borzalmasak, legalábbis akiket én ismerek. Mindent csak azért csinálnak, mert az épp menő, azt hiszik, tökéletesek, hetente más sráccal vannak, és minden 2. nap részegre isszák magukat. Vannak ismerőseim, akik 13 évesen sem voltak már szüzek, és ezzel dicsekedtek fűnek-fának. Én is korán vesztettem el, de én erre nem vagyok büszke, viszont nem is bántam meg. Félreértés ne essék, ezzel nem azt akarom mondani, hogy én teljesen érett, felnőtt gondolkodású lány vagyok, mert nem csinálom azt, amit ők. Nem vagyok az. De 18-19 évesen sincs sokkal több eszük, mint amit az előbb írtam, persze ez nem mindenkire vonatkozik. Én nem egy olyan felnőttet ismerek, akinél egy 10 éves gyerek is értelmesebb.

És miért jár több felelősséggel 1-2 év múlva a kapcsolatunk, mint most?

2013. aug. 4. 22:02
 19/26 anonim ***** válasza:
55%
Ó, megint egy tipikus kamasz szöveg: "Én érettebb vagyok a korombelieknél." Mindegyik ezt mondja.
2013. aug. 4. 22:54
 20/26 A kérdező kommentje:
Nem ezt mondtam! Azt mondtam, hogy nem olyan vagyok, mint a többiek, nem viselkedek úgy, ahogy az általam ismert korombeliek többsége, és nem igazán bírom őket.
2013. aug. 4. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!