Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek most mit csináljak?

Szerintetek most mit csináljak?

Figyelt kérdés
A szobám mellett van a fürdő.. vékony a fal... Anyám meg bepasizott.. és telefonszexelnek.. és nagyon áthallatszik, minden, amit mond vagy amikor nyög.. és ki nem mehetek a szobámból, mert általában addigra be van riasztva, mire fürdik (és nem tudom a kódot)... Most mit csináljak? Szóljak neki? Nagyon zavar..

2013. aug. 3. 22:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Hát először finoman utalgass csak rá.. utána meg elég keményen szólj rá!Nagyon idegesítő lehet..:S
2013. aug. 3. 22:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

ordíts h halkabban

xd

2013. aug. 3. 22:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
MEgmondanám neki h nem vagyok erre kíváncsi és legyen tekintettel rám is. Biztos kiakadnék ezen én is :S
2013. aug. 3. 22:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Vagy kussolj muter...:D

Viccet félre téve kopogj át neki ha vékonyak a falak,talán veszi a lapot..

2013. aug. 3. 22:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
kopogj át vagy kapcsolj be valami zenét, de azt olyan hangosan,hogy ne csak őt ne halld,hanem ő se hallja a pasiját
2013. aug. 3. 22:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Be van riasztva? Mégis miért?

Én ettől függetlenül berontanék a fürdőszobába és szolnék neki, hogy "Kuss már, anyu, a részletekre nem vagyok kíváncsi!"

És becsapnám magam után az ajtót.

:D

2013. aug. 3. 22:57
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Vegyel elo egy lapot , es ird ra ,hogy:

Kedves edesanyam, nagyon orvendek, hogy a sexualis eletedet rendszeresen apolgatod. Igazan halas volnek ha engem megkimelnel a reszletektol,

Elore is koszonom!

Ui: a furdoszoba fala iszonyat vekony :S

Puszil : lanyod/fiad

hajtsd ossze, es csusztasd be a furdo ajton :D

2013. aug. 3. 23:01
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyögj vissza! xd

Bocsi, de ez a szitu filmbe illően humoros.:)

Amúgy én is a kopogást/zenehallgatást ajánlom. Vagy, hogy Te ne halld ott a füles...:)

2013. aug. 4. 01:40
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
a #7 iszonyat jó:DDD
2013. aug. 4. 06:37
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha otthon vagytok minek beriasztani? Amúgy gondolom vécére ki tudsz menni, az a rész nincs beriasztva.
2013. aug. 4. 17:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!