Szerintetek most mit csináljak?
Figyelt kérdés
A szobám mellett van a fürdő.. vékony a fal... Anyám meg bepasizott.. és telefonszexelnek.. és nagyon áthallatszik, minden, amit mond vagy amikor nyög.. és ki nem mehetek a szobámból, mert általában addigra be van riasztva, mire fürdik (és nem tudom a kódot)... Most mit csináljak? Szóljak neki? Nagyon zavar..2013. aug. 3. 22:28
1/11 anonim válasza:
Hát először finoman utalgass csak rá.. utána meg elég keményen szólj rá!Nagyon idegesítő lehet..:S
3/11 anonim válasza:
MEgmondanám neki h nem vagyok erre kíváncsi és legyen tekintettel rám is. Biztos kiakadnék ezen én is :S
4/11 anonim válasza:
Vagy kussolj muter...:D
Viccet félre téve kopogj át neki ha vékonyak a falak,talán veszi a lapot..
5/11 anonim válasza:
kopogj át vagy kapcsolj be valami zenét, de azt olyan hangosan,hogy ne csak őt ne halld,hanem ő se hallja a pasiját
6/11 anonim válasza:
Be van riasztva? Mégis miért?
Én ettől függetlenül berontanék a fürdőszobába és szolnék neki, hogy "Kuss már, anyu, a részletekre nem vagyok kíváncsi!"
És becsapnám magam után az ajtót.
:D
7/11 anonim válasza:
Vegyel elo egy lapot , es ird ra ,hogy:
Kedves edesanyam, nagyon orvendek, hogy a sexualis eletedet rendszeresen apolgatod. Igazan halas volnek ha engem megkimelnel a reszletektol,
Elore is koszonom!
Ui: a furdoszoba fala iszonyat vekony :S
Puszil : lanyod/fiad
hajtsd ossze, es csusztasd be a furdo ajton :D
8/11 anonim válasza:
Nyögj vissza! xd
Bocsi, de ez a szitu filmbe illően humoros.:)
Amúgy én is a kopogást/zenehallgatást ajánlom. Vagy, hogy Te ne halld ott a füles...:)
10/11 anonim válasza:
Ha otthon vagytok minek beriasztani? Amúgy gondolom vécére ki tudsz menni, az a rész nincs beriasztva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!