Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennél, ha kiderülne a 14...

Mit tennél, ha kiderülne a 14 éves lányodról, hogy terhes?

Figyelt kérdés

Abortusz, örökbe adás vagy megtartanátok?

A 2. és a 3. variáció mellett is ki kéne hagynia egy évet(minimum) az iskolából.

2013. aug. 3. 16:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
83%
Abortusz.
2013. aug. 3. 16:17
 2/23 anonim ***** válasza:
93%
Én remélem, hogy ennél különben neveltem, így nem fordul elő ilyen.
2013. aug. 3. 16:23
 3/23 anonim ***** válasza:
86%
Csak az abortusz.
2013. aug. 3. 16:26
 4/23 anonim ***** válasza:
85%
Abortusz. Ő maga is gyerek még, hogyan nevelne fel egy gyereket? Arról nem is beszélve, hogy az egész élete gallyra menne, onnantól el lehet felejteni a fokozatos felnövést, lévén onnantól az első a gyerek lenne. És egy gyerek esetében ennek sok értelme nincs...
2013. aug. 3. 16:27
 5/23 anonim ***** válasza:
83%

Abortusz...de azt hiszem ebben a korban már nem kényszeríthető rá,lehet saját döntése.

Ugye ez a kérdés csak elméleti?

2013. aug. 3. 16:29
 6/23 anonim ***** válasza:
37%
Az én lányomnál ilyen nem lesz,de a kérdésedre válaszolva örökbeadás,nem vinném abortuszra és ha már megcsinálta a gyereket vállalja a következményeket hordja ki,szülje meg majd adja örökbe,én nem nevelném helyette,Ő meg abszolút nem érett az anyaságra,hiszen még csak egy kislány.
2013. aug. 3. 16:29
 7/23 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem nálam örökbeadás lenne, ha terhes lennék. A szüleim nagyon abortusz ellenesek.
2013. aug. 3. 16:32
 8/23 anonim ***** válasza:
92%
Első válaszoló vagyok. Bocs,de azzal,hogy beadja intézetbe pont,hogy nem vállalja a következményeket,és szerintem én nem tudnék azzal a tudattal élni,hogy az unokám intézetben van.
2013. aug. 3. 16:33
 9/23 A kérdező kommentje:

Elméleti, persze:)

(Én is csak 17 vagyok)

Csak érdekes elgondolkodni ezen, mert rengeteg abortusz-ellenes van.

2013. aug. 3. 16:33
 10/23 anonim ***** válasza:
45%
Kibeszélt intézetről? Úgy gondoltam egyértelmű,hogy családnak adná nem intézetbe.És azt elviselnéd,hogy megöleted az unokád??
2013. aug. 3. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!