Ti megengednétek a 16 éves lányotoknak?
mivel elmesélte így valahol őt is taszítja a lány viselkedése... Ha meg a sárga földig itta volna magát akkor biztos nem beszél róla mennyi pia volt ott...
Ki volt szívva a nyaka... Megesik... Nekem is szívták ki egyszer, de az nekem volt undorító és nyáron garbóba jártam... :S
A döntés a Tied, de szerintem elég őszinte volt
Bízz meg benne! Hidd el, manapság minden gyerek titkolózik, értékeld, hogy ő elmesél mindent! Szeretné, hogy bízz benne! Ezen is látszik, hogy ő nem durvul, és ahogy az előző is írta, taszítja. Ha soha nem volt még gondotok ebből (nem ment haza részegen, nem kellett érte menni, mert rosszul volt), szerintem egy próbát megér, hiszen bízol benne. Értelmes lányok tudnak magukra vigyázni, tud nemet mondani.
Esetleg ha a sok pia miatt túllő a célon, legalább egyszeri tapasztalat alapján megtanulja, hogy hol vannak a saját határai. Nem fog neki ártani.
Én elengedném őt, ha megbeszéljük, hogy reggel mikor ér haza.
Nem mindegy ,hogy kinek a házibulija.
Kérdezd meg a lányodat ,hogy akiknél lesz szerinte mennyire megbízható .
Ha ennyire őszinte volt veled és azt mondja ,hogy elég normálisak akiknél lesz a buli, szerinte nyugodtan elengedheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!