Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire fáj a fenekelés övvel?

Mennyire fáj a fenekelés övvel?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam elfenekelve, talán 3-4 évesen. Most viszont sokadik figyelmeztetések után sem értettem a szóból, amiből majdem komoly bajom lett. Csak a szerencsén múlott. Apám kijelentette, hogy betelt a pohár, és el fog verni. :/ (többször figyelmeztetett...)

Mire készüljek, mennyire fog fájni, meddig bírom vajon sírás nélkül, meg meddig lesz rossz ráülni?

16/F

2013. aug. 2. 08:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon egyetértek az előzővel.

Én talán 12 éves lehettem, amikor a harmadik emeleti erkély korlátján ökörködtem a haverommal és majdnem kizuhantam. Se előtte, se utána nem bántottak a szüleim, de akkor ostorral vertek el, méghozzá bizony csupasz fenékre. Rohadtul fájt a meztelen fenekemen, mégsem bőgtem. De hasznos lecke volt, sohasem sodortam magam bután életveszélybe ezután. Napokig csak hason tudtam aludni utána, az igaz. Erről ennyit.

2013. aug. 3. 13:16
 22/26 anonim ***** válasza:
94%
Miközben ő gyerekkorában dolgozott, stb. Te itt írogatsz, meg gyúrsz. De hiába akkor is apád elintéz. Van az Éjjel-Nappal Budapestben, a Kristóf gyerek, hiába kondizik olyan izmosra, símán összevernék.
2013. aug. 3. 14:18
 23/26 anonim ***** válasza:
91%

"Világosits fel apádat,hogy a gyermekbántalmazás bűncselekmény!!! "

Persze, a sok elkényeztetett takony kölyöknek meg mindent lehet manapság következmények nélkül.

Kérdező, neked meg úgy kell, ha elvernek. Különben sem lehetsz annyira nyápic 16 évesen, hogy egy elfenekeléstől rettegj meg bőgjél. Hol élünk basszus....

2013. aug. 3. 20:05
 24/26 anonim ***** válasza:
Kivéve ha páwa.
2013. aug. 3. 21:49
 25/26 anonim ***** válasza:
90%
Örülj neki, hogy elvernek, később sokat fogsz fizetni, ha szeretnéd. Ha nem a csatos végével kapod, egy kellemes masszázs a fenéknek. A filmekben látott üvöltés drámai eltúlzás. A pálca az más! :)
2019. szept. 15. 18:16
 26/26 anonim ***** válasza:
No, megkaptad? :) Nadrágon keresztül inkább csak pszichikai hatása van. Meztelen fenékre, fakanállal már jobban megérwenéd.
2020. aug. 31. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!