Mennyire fáj a fenekelés övvel?
Soha nem voltam elfenekelve, talán 3-4 évesen. Most viszont sokadik figyelmeztetések után sem értettem a szóból, amiből majdem komoly bajom lett. Csak a szerencsén múlott. Apám kijelentette, hogy betelt a pohár, és el fog verni. :/ (többször figyelmeztetett...)
Mire készüljek, mennyire fog fájni, meddig bírom vajon sírás nélkül, meg meddig lesz rossz ráülni?
16/F
Nagyon egyetértek az előzővel.
Én talán 12 éves lehettem, amikor a harmadik emeleti erkély korlátján ökörködtem a haverommal és majdnem kizuhantam. Se előtte, se utána nem bántottak a szüleim, de akkor ostorral vertek el, méghozzá bizony csupasz fenékre. Rohadtul fájt a meztelen fenekemen, mégsem bőgtem. De hasznos lecke volt, sohasem sodortam magam bután életveszélybe ezután. Napokig csak hason tudtam aludni utána, az igaz. Erről ennyit.
"Világosits fel apádat,hogy a gyermekbántalmazás bűncselekmény!!! "
Persze, a sok elkényeztetett takony kölyöknek meg mindent lehet manapság következmények nélkül.
Kérdező, neked meg úgy kell, ha elvernek. Különben sem lehetsz annyira nyápic 16 évesen, hogy egy elfenekeléstől rettegj meg bőgjél. Hol élünk basszus....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!