Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire fáj a fenekelés övvel?

Mennyire fáj a fenekelés övvel?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam elfenekelve, talán 3-4 évesen. Most viszont sokadik figyelmeztetések után sem értettem a szóból, amiből majdem komoly bajom lett. Csak a szerencsén múlott. Apám kijelentette, hogy betelt a pohár, és el fog verni. :/ (többször figyelmeztetett...)

Mire készüljek, mennyire fog fájni, meddig bírom vajon sírás nélkül, meg meddig lesz rossz ráülni?

16/F

2013. aug. 2. 08:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ülj le vele beszélgetni!
2013. aug. 2. 08:42
 12/26 anonim ***** válasza:
72%
Ha már felfogtad milyen felelőtlen voltál, és milyen buta dolgot tettél, már nem kéne a verés. Inkább viselkedj rendesen, és gondolj arra, édesanyád szíve megszakadna, ha valami bajod esne, mert hullarészeg vagy.
2013. aug. 2. 10:28
 13/26 A kérdező kommentje:

Beszéltem vele, de nem hajlik a dologra. Megbeszéltük, hogy mi van, meg azt is, hogy ha a hullaházba kéne azonosítani, akkor nem lenne elintézve egy fater, nem lehetne megbeszélnivel. Azt mondta, hogy nem az a baj, hogy ittam, az se, hogy részeg voltam, se az hogy hánytam, hanem az, amit csináltam. Azért se kapnék, ha cigiznék, úgyis a saját egézségemet teszem tönkre vele. De azt mondta, ezt most nem úszom meg. :/

Elég jó a kapcsolatunk, én valamelyest megértem őt... Amúgy szerintem este kapok, mert ilyenkor sokan vannak errefele. (reggel 7-kor nyit a bolttal, én meg fél 8 körül értem haza, de akkor ő már mindent tudott, de nem tudom honnan) Anyám szerint is megérdemelném amúgy.

Mennyit bírok vajon sírás nélkül? Nem akarok gyengének tűnni, elég jó a fájdalomtűrésem, 15-25-öt kibírok vajon?

2013. aug. 2. 11:20
 14/26 anonim ***** válasza:
92%
nem hiszem hogy kiütnéd az apád.
2013. aug. 2. 14:24
 15/26 anonim ***** válasza:
95%
Nekünk többször rávolt verve a seggünkre. Bár apa visszafogta magát. Mikor ezt a módszert kinevettem utána már nem volt. Egyébként attól függ, hogy mekkorát üt. Mi edzés előtt/után szórakozásból verjük egymást az övünkkel /harcművészet/... Néha jó nagyokat verünk.
2013. aug. 2. 15:57
 16/26 A kérdező kommentje:
Na nagyjából megúsztam. Azt mondta apám, hogy még egy ilyen, vagy hasonló, és nagyon megjárom. Úgyhogy most csak mutatóba kaptam 10-et, de nem túl erősen. Ráülni nem az igazi, de tűrhető. De az igazság az, hogy ettől én ugyan úgy el fogok járni, max annyi, hogy nem csinálok ilyeneket. (vasúti hídon akartam átmenni, mert nem akartam km-eket sétálni, többször mentem már át ott, csak akkor tudtam hogy jönnek a vonatok, mert állomáson megnéztem. Csak most ugye nem néztem meg, és a vonat meg jött, én ilyedtembe leugrottam, térdig süllyedtem az iszapba, a fél pár cipőm meg bennemaradt mire kivánszorogtam. Visszagondolva azt se tudom miért nem futottam le a hídról. Így sikerült.) Apám fél fejjel alacsonyabb, és 20 kilóval több, de 20 kiló zsirral. Én meg nemrég kezdtem kondizni+fegyencedzés. Elég jó erőt érzek magamba. Kapna egyet ottmaradna. 183 centi, és most olyan 70-75 kg vagyok. Ő 176 cm és olyan 90-95 kg.
2013. aug. 2. 20:16
 17/26 anonim ***** válasza:
96%
Elbízod magad nagyon. 16 Évesen nem győznéd le, úgy megvágna ott maradnál.
2013. aug. 2. 21:42
 18/26 anonim ***** válasza:
76%

Azért nincs esélyed, mert ha nem űzöl valami küzdősportot, akkor nem mersz erőset ütni. Ő viszont vén csókaként egy olyan pofont adna neked visszakézből, hogy összeszarnád magad helyben.

(Még ha a testi adottságaid jobbak, akkor is.)

2013. aug. 3. 01:10
 19/26 anonim ***** válasza:
53%

amúgy 16 éves kis takony mit képzelsz te magadról? mi az hogy visszaütnél és ott maradna? ha jogos önvédelem lenne esetleg még tűrhető is lenne ez a szöveg de apád csak nevelni próbál hogy ne az utcán köss ki .

Igaza volt egyébként tőlem sokkal többet kaptál volna ha nem az első ilyen eset lett volna

2013. aug. 3. 10:16
 20/26 anonim ***** válasza:
74%

Hidd el nekem, az a "paraszterő", ami édesapád izmaiba került az évek során, sokkal többet jelent, mint a súlyzók emelgetése meg a fegyencedzés. Egy férfi 40-50 évesen van ereje teljében, és kiüti bármelyik taknyos, gyúrós, lufiizmos tinédzsert.

Egyébként olyan hülye vagy, már bocs... Átmentél a vasúti sínen, kockáztatva ezzel az életed, hogy aztán hamarabb hazaérj, és beokádhass. Jó tanács: legközelebb válaszd a hosszabb utat, és mire hazaérsz, ki fogsz tisztulni. Ezzel két legyet ütsz egy csapásra - nem kevered magad szándékosan életveszélybe, és még beokádni sem fogsz.

;)

2013. aug. 3. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!