Mennyire fáj a fenekelés övvel?
Soha nem voltam elfenekelve, talán 3-4 évesen. Most viszont sokadik figyelmeztetések után sem értettem a szóból, amiből majdem komoly bajom lett. Csak a szerencsén múlott. Apám kijelentette, hogy betelt a pohár, és el fog verni. :/ (többször figyelmeztetett...)
Mire készüljek, mennyire fog fájni, meddig bírom vajon sírás nélkül, meg meddig lesz rossz ráülni?
16/F

Beszéltem vele, de nem hajlik a dologra. Megbeszéltük, hogy mi van, meg azt is, hogy ha a hullaházba kéne azonosítani, akkor nem lenne elintézve egy fater, nem lehetne megbeszélnivel. Azt mondta, hogy nem az a baj, hogy ittam, az se, hogy részeg voltam, se az hogy hánytam, hanem az, amit csináltam. Azért se kapnék, ha cigiznék, úgyis a saját egézségemet teszem tönkre vele. De azt mondta, ezt most nem úszom meg. :/
Elég jó a kapcsolatunk, én valamelyest megértem őt... Amúgy szerintem este kapok, mert ilyenkor sokan vannak errefele. (reggel 7-kor nyit a bolttal, én meg fél 8 körül értem haza, de akkor ő már mindent tudott, de nem tudom honnan) Anyám szerint is megérdemelném amúgy.
Mennyit bírok vajon sírás nélkül? Nem akarok gyengének tűnni, elég jó a fájdalomtűrésem, 15-25-öt kibírok vajon?

Azért nincs esélyed, mert ha nem űzöl valami küzdősportot, akkor nem mersz erőset ütni. Ő viszont vén csókaként egy olyan pofont adna neked visszakézből, hogy összeszarnád magad helyben.
(Még ha a testi adottságaid jobbak, akkor is.)

amúgy 16 éves kis takony mit képzelsz te magadról? mi az hogy visszaütnél és ott maradna? ha jogos önvédelem lenne esetleg még tűrhető is lenne ez a szöveg de apád csak nevelni próbál hogy ne az utcán köss ki .
Igaza volt egyébként tőlem sokkal többet kaptál volna ha nem az első ilyen eset lett volna

Hidd el nekem, az a "paraszterő", ami édesapád izmaiba került az évek során, sokkal többet jelent, mint a súlyzók emelgetése meg a fegyencedzés. Egy férfi 40-50 évesen van ereje teljében, és kiüti bármelyik taknyos, gyúrós, lufiizmos tinédzsert.
Egyébként olyan hülye vagy, már bocs... Átmentél a vasúti sínen, kockáztatva ezzel az életed, hogy aztán hamarabb hazaérj, és beokádhass. Jó tanács: legközelebb válaszd a hosszabb utat, és mire hazaérsz, ki fogsz tisztulni. Ezzel két legyet ütsz egy csapásra - nem kevered magad szándékosan életveszélybe, és még beokádni sem fogsz.
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!