Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire fáj a fenekelés övvel?

Mennyire fáj a fenekelés övvel?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam elfenekelve, talán 3-4 évesen. Most viszont sokadik figyelmeztetések után sem értettem a szóból, amiből majdem komoly bajom lett. Csak a szerencsén múlott. Apám kijelentette, hogy betelt a pohár, és el fog verni. :/ (többször figyelmeztetett...)

Mire készüljek, mennyire fog fájni, meddig bírom vajon sírás nélkül, meg meddig lesz rossz ráülni?

16/F

2013. aug. 2. 08:01
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
38%
Világosits fel apádat,hogy a gyermekbántalmazás bűncselekmény!!! Mit követtél el?
2013. aug. 2. 08:03
 2/26 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem fogadj szót, és akkor nem lesz verés.

Vagy esetleg mondd el az apádnak, hogy mit kell ahhoz tennie, hogy érts a szóból.

2013. aug. 2. 08:06
 3/26 A kérdező kommentje:
Nem a jogosságra voltam kíváncsi... Alkoholos befolyás alatt erősen önveszélyes (másra nem volt veszélyes) dolgokat tettem, erősen alkohol és cigiszagúan (nem cigizek) értem haza, majd kivágtam a taccsot.
2013. aug. 2. 08:20
 4/26 anonim ***** válasza:
46%

Ha nadrágon keresztül, vékony övvel fenekel el, akkor alig érzel valamit.

De ha lehúzza a nadrágod és vastag szíjjal ver el, 3-4 napig nem fogsz ráülni és aludni is csak hason tudsz.

Ha azt mondod neki, hogy ez büncselekmény, még többet fogsz kapni és jogosan!

2013. aug. 2. 08:21
 5/26 anonim ***** válasza:
63%
Nincs olyan cselekedet még tiniként sem, ami miatt ez jogos lenne (szülőként mondom, hogy meg lenne az a büntetésed, ami egyenértékű a tetteddel, szíj nélkül is). Ha megtenné ezt apád, én jelenteném a helyedben. Előtte pedig megmondanám neki, hogy jó alaposan csinálja, ruha nélkül, hogy a látleleten jól lehessen látni, és egy életre megfingassák!
2013. aug. 2. 08:24
 6/26 anonim ***** válasza:
84%
a jelentéssel csak annyit ér el, h. nevelőotthonba kerül, annak meg nem örülne a kérdező!
2013. aug. 2. 08:28
 7/26 A kérdező kommentje:
Valamelyest igaza van, és tényleg nem egyszer figyelmeztetett, hogy ez lesz... Ha most megkapom se fogok semmit csinálni, túlélem, túlteszem rajta magam. Amúgy ha akarnák simán kiütném. És ezt tudja ő is.
2013. aug. 2. 08:35
 8/26 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem ezt a fenekelést apukás nem gondolta komolyan, mert akkor ott helyben és azonnal kaptál volna.

kezdeményezz vele beszélgetést, mond el, hogy ebből tanultál, jó lecke volt, többet ilyent nem csinálsz. Ha komolyan elbeszélgettek, és látja rajtad, hogy tényleg megbántad, talán még az elvesztett bizalmát is sikerül hamar visszanyerned.

Remélem ez tényleg jó tanulólecke volt! Mindannyian voltunk egyszer fiatalok, és sokszor tényleg csak a saját hibáinkból tanulunk.

2013. aug. 2. 08:38
 9/26 anonim ***** válasza:
91%
A gyermekbántalmazásos dumát nehogy bevesd, ezzel Ő is tisztában van. Csak azt fogod elérni vele, hogy azt hiszi, ki akarsz bújni a felelősségvállalás alól. Inkább vállald a tetteidért a felelősséget, sokkal többet érsz vele.
2013. aug. 2. 08:40
 10/26 A kérdező kommentje:
Én meg attól tartok hogy igen. :/ és nem nadrágon keresztül :S
2013. aug. 2. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!