Kamaszok, mit szóltok erről a blogról?
www.piratesadventure.blogspot.hu
Véleményt szeretnék, ma rakom fel az első fejezetet. Azért is raktam ebbe a kategóriába, mert elsősorban kamaszoknak szól a történet.
Nem tudom, hogy lehet egy név "kalózos".:) Mindenesetre a Te döntésed, lehet csak nekem szúrja a szemem.
Néhány mondat furán van megfogalmazva, nem arról van szó értem, hogy mit akarsz csak furcsa.
pl.:
"de szerinte a "Pete Clark" hozzáillőbb név egy kalózhoz"
Ez furán hangzik, így jobb: de szerinte a "Pete Clark" (sokkal) inkább kalózhoz illő név.
A zárójel opcionális.
(Ez építő jellegű volt, ne értsd félre!)
És egy jótanács: Amit írsz azt hagyd picit állni, mejd olvasd el - mintha nem te írtad volna - sok olyat fogsz találni, amit átírsz, mert rájössz: Van amit úgy írtál le, hogy elég röhejesen hangzik. (Tapasztalat.)
Bár nem vagyok blogger, de még valami: Ha angolul is odaírsz egy két dolgot, az hülyén néz ki. Legyen rend a lelke a blognak: Vagy az egész magyar vagy minden le van fordítva. (ez utóbbi kínkeserves meló.) Szerintem nincs baj ezzel a semmi design háttérrel, de egy kalózos témához annyira nem illik. (Ahogy láttam már ajánlottak fel segítséget.) Szerintem ez még nagyon jól is sikerülhet, ha elég munkát belefektetsz. Hidd el megéri, a végén büszke leszel magadra, milyen sztorit milyen színvonalon összehoztál. (Kis szerencsével persze, mivel a történetről túl sok nem derül ki, ebből még lehet nem annyira jó is. De én pozitívan állok hozzá, bízok a tudásodban.)
Hát sok sikert kívánok hozzá, nekem sose volt türelmem blogozni.:)
# 14
Az utolsó válasz az enyém, és amit írtam, azt ne vedd szigorúan annyira!:) Csak támpontot szeretnék vele adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!