Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Beallok a sorba:D Milyen lany...

Beallok a sorba:D Milyen lany jut eszetekbe a Boglarka nevrol? Szerintetek szep nev?

Figyelt kérdés

2013. júl. 30. 11:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nekem egy olyan lány jut eszembe erről a névről, aki igazából akármelyik végletbe tartozhat. lehet "menő", pasizós, bulizós lány, de lehet okos, megfontolt ember is. nekem egy pozitív név, és mivel magyar ezért mégjobban tetszik. de amúgy akárkit kérdezel, mindenkit befolyásolnak az ismerősei, stb. szóval mindenkinek mást jelent egy név.
2013. júl. 30. 22:31
 12/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) igazából,magas vékony vagyok,a hajam inkább semmi színű,de most egy picit be van melírozva,szóval szőke:D a szemem kék.belsőből inkább a nagyon alter illik rám,bár anyuka még hál' Istennek nem vagyok:D
2013. júl. 30. 23:00
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szép. :$
2013. júl. 30. 23:00
 14/18 anonim ***** válasza:
*de kedves lány jut róla eszembe, olyan megértő:)
2013. júl. 30. 23:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy mindenki vékony, törékeny, szőke lányt ír le. Én két Boglárkát ismerek, mindketten inkább magasak, teltek és hosszú göndör, fekete hajuk van :)) Tehát ilyen lány jut róla az eszembe. Egyébként szép név, adnám a gyerekemnek!
2013. aug. 1. 13:18
 16/18 anonim ***** válasza:
U.i.: Boldog névnapot! :))
2013. aug. 1. 13:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát én egy sötét hajú, zöld szemű Bogi vagyok.xdd De csak a második nevem, mert annyira nem is szeretem...
2013. aug. 6. 12:47
 18/18 anonim válasza:
Nekem van egy csodálatosan szép, hosszú, vörös, hullámos hajú barátnőm, zöld szemekkel. Szerintem nagyon szép név, bár a Boglárka sokkal jobban tetszik mint a beceneve, a Bogi.
2013. aug. 6. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!