Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A Krisztián névről milyen fiú...

A Krisztián névről milyen fiú jut eszetekbe? (Rita után szabadon)

Figyelt kérdés

A kérdés adott. Most a Krisztián név vallási mivoltát hagyjuk, ha mindenképpen fel kéne cetliznem magam, azt mondanám ateista vagyok.

A kérdést inspirálta: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

2013. júl. 28. 16:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Krisztián <3

Egy aranyos,hízelgő,tipikus "pasis kisfiú",aki mellette talpraesett és nagyszájú.Vagyis az Én nagy fiam <3

2013. júl. 28. 16:27
 2/13 anonim ***** válasza:

Hát én írok egy regényféleséget és abban így jellemeztem a Krisztián nevű szereplőmet: 184 cm, 75 kg, sötétbarna haj, világosbarna szem, izmos, intelligens üzletember, stílusa lazán elegáns.

De van egy Krisztián nevű ismerősöm, aki magas, vézna, kicsit olyan "béna ember", aki nem túl talpraesett, de jól ellehet vele beszélgetni, szerethető és megbízható.

16L

2013. júl. 28. 16:37
 3/13 anonim ***** válasza:
[link] Ő jut eszembe.
2013. júl. 28. 18:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

De meglepődtem mikor olvastam a kérdésed:) (én tettem fel a Ritásat)

Krisztián: egy visszahuzódóbb,csendes fiút látok magam előtt,aki érzékeny fiú, külsőre pedig vékony, világosabb haja, zöldes szeme van.

És megpróbáltam az éjjel-nappal budapestet Kristóftól eltekinteni :D

2013. júl. 28. 18:25
 5/13 anonim ***** válasza:
Ismerek Krisztiánt és őróla ez jut eszembe: bunkó, fenn hordja az orrát, bár helyes és van mire büszke lennie.
2013. júl. 28. 19:31
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik osztálytársam jut eszembe róla : igénytelen, hosszú zsíros barna hajú srác, aki folyton melegítőben mászkál. Ha még normális lenne, akkor azt mondom oké, de neki valami gáz van az agyában is.
2013. júl. 28. 20:13
 7/13 anonim ***** válasza:
Krisztián... hmm. Általánosban volt egy ilyen nevű padtársam. Na ő bunkó, viszont tud megértő és barátkozó lenni ha nem a haverjai közelében van. Egyébként meg elsőre egy magas fiú ugrik be.
2013. júl. 28. 22:03
 8/13 anonim ***** válasza:

1: A lovardavezetom, aki melegnek nez ki. Amugy kedves ember, de nagyon ramenos.

2: Ha nem ismernek Krisztiant, akkor egy vekonyabb testalkatu, kicsit izmos (15 ev koruli) fiura gondolnek, rovid, kicsit felzselezett hajjal (nincs agyonzselezve, csak kicsit felallitva), aki egesz helyes. Tulajdonsaga, meg kedves, aranyos, feltekeny tipus, aki ha valakit nagyon szeret, kepes erte barmit megtenni. :3

De hat sajnos nemhogy ilyen Krisztiant nem ismerek, ilyen fiut sem. :D

2013. júl. 28. 22:14
 9/13 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok.

Kifelejtettem, hogy barnahaju es gyonyoru kek szeme van. :)

2013. júl. 28. 22:16
 10/13 Kameko-san ***** válasza:
Volt egy ilyen ismerősöm. Ő roma (mielőtt bárki azt gondolná, nem vagy rasszista vagy ilyesmi), fekete haja és sötétbarna szeme van. A semmire hordja fenn az orrát, szakadt gatyákban mászkál, lopott, bunkó volt szinte mindenkivel és sokszor verekedett.
2013. júl. 29. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!