Melyik fiúnevet válasszam? Krisztián, Dániel, Levente, Zoltán Dominik
Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 17:46
1/17 anonim válasza:
Ezek kozul nekem talan a Daniel, egyreszt azert mert az en masodik nevem is az plusz az az egyetlen amit kulfoldiek is ki tudnak mondani minden nehezseg nelkul.
2/17 anonim válasza:
Nekem a Kriszti'n tetszik a legjobban :)
3/17 anonim válasza:
Krisztián:nem tetszik.Innentől nem szeretném tovább mondani,mert nem akarok megbántani senkit,plusz nem vagyok rasszista.
Dániel:szép név,tetszik,lehet becézni is,gyakori,úgy gondolom nem lehet vele nagyon mellé lőni.
Levente:semleges,kisgyereknek aranyos,számomra nem annyira férfias.
Zoltán:nem tetszik,régies.
Dominik:számomra túl elcsépelt.
Válaszd azt a nevet,amelyik igazán tetszik,amit el tudsz képzelni!Ne hagyd,hogy bárki is befolyásoljon.
Boldog babavárást,és könnyű szülést kívánok!:))
5/17 anonim válasza:
a Dánielen mi is gondolkodtunk,a szülészorvos beszélt le róla. Azt mondta, minden héten születik nála egy Dani.
6/17 anonim válasza:
Szerintem legyen az egyik az egyik neve Dániel és a másik Zoltán, amik közül majd választhat.
8/17 anonim válasza:
Zoltán-ra szavazok, talán még a Krisztián, a többi nem tetszik
10/17 anonim válasza:
Az én kisfiamat is Krisztiánnak hívják :)
Ezen kívül szerintem a Zoltán is szép.
Valamelyik előző "kedves" hozzászólótól kérdezném, hogy a Krisztián név és a rasszizmus hogyan függ össze??? Elég primitív gondolat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!