Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Beallok a sorba:D Milyen lany...

Beallok a sorba:D Milyen lany jut eszetekbe a Boglarka nevrol? Szerintetek szep nev?

Figyelt kérdés

2013. júl. 30. 11:49
1 2
 1/18 Babeli Zurzavar ***** válasza:
szoke, nagyin alter anyu es kicsit anyamasszony katonaja kislany. elso korben ezek jutnak eszembe rola. en nem szeretem ezt a nevet...
2013. júl. 30. 11:51
 2/18 anonim ***** válasza:
Szőke, vékony, aranyos Bogikat ismerek. Szép név.
2013. júl. 30. 11:57
 3/18 anonim ***** válasza:
Vegyes érzelmek :) szép név,de én nem adnám,mondjuk nem is nekem kell,hogy tetsszen. Így,hogy Boglárka,egy olyan konzervatív,felnőttes,komoly,pökhendi lány jut eszembe,ha viszont Bogira gondolok,akkor egy fiatal,vidám,jókedvű,mosolygós kiscsaj. Ki érti ezt? :) van még más is,ami tetszik? A férjed/párod mit mond? Hány hetes vagy,van még idő eleget gondolkodni?
2013. júl. 30. 11:58
 4/18 A kérdező kommentje:
Az en nevem a boglarka,13 eves vagyok:D csak kivancsi vagyok,mennyire vagyok "tipikus":D szoke,vekony,alter illik ram
2013. júl. 30. 12:00
 5/18 anonim ***** válasza:
alacsony,duci, beképzelt lány jut eszembe.. sajnos egy negatív ember miatt.
2013. júl. 30. 12:04
 6/18 anonim ***** válasza:
Két bogit ismerek, mind a kettő szőke, kék szemű, és vékony. (Bár az egyik csak festett szőke) Amúgy kedves lányok, de nem különösebben kedvelem őket. Az egyiknek valami pszichológiai gondja van, a másik meg kicsit beképzelt.
2013. júl. 30. 14:13
 7/18 anonim ***** válasza:
szőke, zöld szemű
2013. júl. 30. 15:49
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 3. ilyen kérdéstől már a szőr állt fel a hátamon, de mivel most megkérdezték a Bogit is, ami az én nevem... :D

Kiskoromban szőke, most inkább világosbarna hajam van, szemem színét nem tudom eldöteni, valami szürkéskék. Magas vagyok és vékony.

2013. júl. 30. 16:36
 9/18 anonim ***** válasza:
52%

Egy dagadt,bunkó lány,akinek önbizalomhiánya van és egyetlen egy barátnője akivel valamennyire elviselik egymást,mert mindketten kirekesztettek. (nem,nem ismerek Boglárkát.:D)

Nekem annyira nem tetszik,de nem is olyan nagyonfúj kategória.Középosztály.:D

Én nem adnám, mert gyerekem van(illetve még nincs) nem növényem.

2013. júl. 30. 20:44
 10/18 anonim ***** válasza:
Gyűlölöm.. egy csajt ismerek aki Boglárka..az egy mocskos rbanc kva és fúúúú utálom.. -.-"" (bocs..de gyűlölöm)
2013. júl. 30. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!