Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért félek tőle?

Miért félek tőle?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok lány vagyok, és nem merem anyukámnak azt mondani hogy "elmegyek egy fiúval randizni".

Soha nem volt még barátom, (pedig voltam már szerelmes), és ennek az az oka, hogy mire a személyes találkozóra, randira kerülne a dolog, annyira bepánikolok, hogy hagyom az egészet és bebeszélem magamnak hogy az adott srác amúgyse jófej, meg nem illik hozzám stb... De már elegem van belőle, és nem értem mi lehet a baj, miért nem merem felhozni a témát.

Szerintem köze lehet annak hozzá, hogy anyának egyik fiú ismerősömről sincs jó véleménye.. Aki velem egykorú az éretlen hülye gyerek, aki 3-4 évvel idősebb nálam, annak meg csak a szexen jár az esze, és úgyis csak a farka irányítja..

Most ezekután ti se mernétek elkéreckedni, vagy velem van baj? :(

2013. júl. 29. 22:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is aggódtam először, de ez kb olyasmi, min t amikor bejelented, hogy menstruálsz. Először furcsáén állnak hozzá, aztán megszokják. Nekem nálam 4 évvel idősebb barátom van. Annyi volt a kikötésük, hogy addig nem mehetek át hozzá, amíg be nem mutatom. Azóta nagyon megkedvelték anyáék és a testvéreim is :)Tegnap lettünk 3 hónaposak :)) Mondd meg anyukádnak nyugodtan, 16 évesen már el kéne kezdeni pasizni, nem mondhatja, hogy fiatal vagy hozzá :)
2013. júl. 29. 22:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is ugyanez van. Anyámnál még csak-csak fel merem hozni, de apám agresszív és szigorú. És mindig úgy döntök ilyenkor, hogy nem ér meg nekem most egy 2 órás komoly beszélgetést (a végtelenségig hajtogatott hülyeségeivel) az, ha valaki elhívott.

Nekem volt már barátom, őt is ki nem állhatták, jó hát nem volt az az igazi hú de nagy szerelem, de akkor is... Még most, hogy már jó ideje szakítottunk is felhozza apám, szerintem csak hogy idegesítsen. Ez szinte teljesen elvette a kedvem attól, hogy én még ismerkedni merjek bárkivel is.

Sok fiú elhív pedig, de mindig lemondom. Titkolózni, kamuzni meg nem szeretek.

2013. júl. 30. 10:25
 3/5 A kérdező kommentje:

#1: Köszönöm a tippet, és gratulálok nektek :)

#2: Átérzem.. Én fel se mertem eddig hozni, mert tudom anya mit reagálna... Jönne a hülye szövegeléssel, hogy nem való hozzám, meg biztos valami őrült aki elrabol stb.. "kicsit" paranoiás, és mindenkit lenéz, még a lány barátaimat is sokszor.. Ilyenkor teljesen elveszi a kedvemet mindentől, és már úgy vagyok vele hogy nem ér ennyit nekem ez az egész.

Pedig úgy elmennék már végre valakivel.. :\

2013. júl. 30. 12:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is apám... mindenkit kritizál, akit csak ismer a barátaim közül. A fiúkról meg hallani sem akar. Inkább már nem is mesélek neki senkiről semmit. Majd egyszer mególdódik talán :/
2013. júl. 30. 12:18
 5/5 anonim válasza:

Dettó!

17/F...

2013. aug. 8. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!