Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengedjem a fiamnak?

Megengedjem a fiamnak?

Figyelt kérdés

halottak napján meg szeretne nézni velünk egy horrorfilmet,de nem tudom,hogy meg engedjem-e neki.Nem fog tőle félni?

12 éves

2009. okt. 22. 19:40
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Kezdjük azzal,hogy fiú.

Halottak napján nem megyünk a temetőbe,mivel nincs itt egy meghalt rokonunk sem.

Miért pisilne be?

2009. okt. 24. 13:56
 22/34 anonim ***** válasza:
56%

jaj kedves kérdező! xD ez jó volt! xD

szerinted egy fiú nem lehet félénk és ijedős? hmm? amúgy a félelemtől pisilne be. amúgy nem értem miért akarsz egy ártatlan gyereket egy ijesztő film elé dugni? hmm? ha azt hiszed bátrabb lesz akkor tévedsz! amúgy attól hogy nincs a közeletekben 1 rokon sem aki ott lenne eltemetve attól még lehet hogy jobb lenne ha inkább jó példát mutatnátok a gyerkőcnek pl.: raknátok pár pici gyertyát az asztalra. vagy egy koszorút vagy valami! nem pedig zombikat mutogatni neki a TV-ben! amúgy sose feledd hogy attól hogy nem ott temették el a családtagjaid attól még ők ott vannak a temetőben. és ha tényleg létezik mennyország akkor ők legalább egy kicsi tiszteletet szerintem azért szeretnének. na meg nagypapi sem akarná hogy a kicsi ilyeneket nézzen pláne ilyenkor. nem?

2009. okt. 24. 16:45
 23/34 anonim ***** válasza:
73%
amúgy mondd! nem te vagy véletlenül maga a gyerek?
2009. okt. 24. 22:36
 24/34 anonim ***** válasza:
80%
bakk.. 12 éves gyerek.. már 6 évesen néztem horrorokat, minden hétvégén mentünk a videotékába nagynénémmel és vettünk kis horrorokat... xD ENGEDD MEG!!! nem fog beszarni...bakk..
2009. okt. 25. 15:27
 25/34 anonim ***** válasza:
58%
látszik hogy a sok horrortól mekkora őstulok lettél utolsó :D
2009. okt. 25. 16:37
 26/34 anonim ***** válasza:
80%

16:37

a véleményemet és a tapaszltaloam írom le te f@sz.. nem kell itt osztani azt ami neked sincs..

jah + azt még nem írtam le h inkább a kaptár mint a kör, mert az téll szinte csak mészárlás, a kör meg kicsit durva sztem de az se vészes

2009. okt. 25. 18:10
 27/34 anonim ***** válasza:
63%
figyu! én nem akarok vitába állni. de arról egyikünk sem tehet hogy te valamilyen okból kifolyólag folyton felhúzod az agyad:) inkább nézz meg egy Mézga Gézát utána gyere vissza. tuti nyugodtabb leszel! apropó Mézga. szerintem manapság elég a gyereket a Minimax elé ültetni 2 óráig. az is felér egy horrorral:D
2009. okt. 26. 11:15
 28/34 anonim ***** válasza:
69%
Miért éppen halottak napján?morbid dolog
2009. okt. 26. 12:43
 29/34 anonim ***** válasza:
63%
Nem engedném.
2009. okt. 27. 16:27
 30/34 anonim ***** válasza:
70%
Nem vagyok szülő, ezért a szülői logikát se értem, de miért ne nézhetne egy 12 éves horrort? Az embernek anélkül is vannak rémálmai. De ezek csak álmok...
2009. okt. 28. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!