Megengedjem a fiamnak?
halottak napján meg szeretne nézni velünk egy horrorfilmet,de nem tudom,hogy meg engedjem-e neki.Nem fog tőle félni?
12 éves
Hát 12 évesen nekem még nem engedték a szüleim a horrort. Ezért kezdtem el érte annyira rajongani 14 éves koromtól. :D (Akkora nyilván már bíztak annyira az ítélő képességemben hogy el bírom dönteni hogy jó e az nekem vagy sem)
Kb ugyan így csinálnám én is majd a gyerekemmel.
De hozzá tenném, hogy ez teljesen személy függő. Ha nagyon élénk fantáziája van, és érzékeny, akkor valószínűleg nem ajánlott. Ha értelmes és racionálisan gondolkodó felnőttes gyerek, akkor nyugodtan megnézheti.
A 2 filmről viszont az a véleményem, hogy mind2 elég durva.
Kezdhetnétek valami lájtosabbal is. Pl a Grindhouse, a Predator, az Alien, vagy a Cloverfield.
Hozzátenném hogy a horror műfajban jót olyanok alkotnak, akik művészi hajlamokkal rendelkeznek. Tehát mielőtt egy Tarentino féle horrort, vagy a Cloverfieldet megnézitek, ajánlatos a hátterével foglalkozni, különben elveszti művészi értékét a mű, és nem értékelheted azt 100%-ában.
22/Ffi Egy publikáló filmkritikus.
Én megengedném neki, persze a film után elmagyaráznám hogy ez csak egy kitalálció.
A kör nem annyira horrorisztikus a kaptár meg főleg nem. Inkább akció, kemény mészárlással vegyítve.
Az első rész talán az még félelmetes de a 2, 3 azok nem...
42 éves apa vagyok a fiam 15 és sosem retegett a filmektől.
tudod, mit? nézze csak meg, de ha következő éjjel titeket zaklat, hogy nem tud aludni, zavarjátok el és mondjátok meg, hogy aki olyan nagyfiú, hogy horrorfilmet néz, az legyen ahhoz is az, hogy egyedül viselje el a félelmét....majd így megtanulja a saját kárán...
ha nem engeditek meg, akkor továbbra is azt fogja hinni, hogy csak ti vagytok ilyen gonoszok
12:26
Ha meg ezt megcsinálják, akkor tudni is fogja, hogy gonoszak. :D
utolsóval teljesen ugyanez van nálam is, csak én 13 vagyok.
lehet, h ha majd nagyobb lesz, akkor meg félni fog ezektől, mint én is.
én megengedném neki.
miért emeled ki: halottak napján? így szoktatok emlékezni eltávozott szeretteitekre? nézd anya, a nagymami kimászott a sírból! elég morbid.
egyénbként meg NEM
12 évesnek nem engednék horrorfilmet nézni
42 éves apuka
a filmeket úgy érdemes nézni, hogy beleéled magad
az "ez csak egy film" szemléletmóddal kimaradsz minden élményből amit egy film nyújtani tud
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!