Szülők! Mit szólnátok hozzá, ha a 15 éves lányotok így jönne haza?
Figyelt kérdés
15 éves lányom van. Anno megígértem neki, hogy hajszínezővel befestem neki a haját ha meg lesz 16. Már majdnem 16 éves, már csak pár hónapot kellett volna kibírnia, de nem várt.. Fekete hajjal jött haza.. Volt mind a 2 fülében 1-1 fülbevaló (amikor legutóbb fülbevalót vettünk.. kb 1 hónapja).. Nos most az egyik fülében egy 10 miliméteres fültágító van.. A másikban pedig 3 fülbevaló a fülcimpájában és 1 a porcban... Mit csinálnátok vele?2013. júl. 24. 22:25
11/14 anonim válasza:
Nem dicsérném meg, a hajfestés miatt kiosztanám, de az még nem tragédia. Azért büntetném valamennyire, mert ennyi idősen igenis meg kellett volna a véleményemet hallgatni, a másik az, hogy megbeszéltünk valamit és ő nem tartotta magát ehhez.
Eddig még megúszta volna egy alapos fejmosással és némi büntetéssel.
De a fültágító miatt akkora botrányt csapnék, mint a ház. Ha nem szedi ki azonnal, akkor megmondanám, hogy 18 éves kora után ha nem talál emiatt állást, akkor nem tartom el tovább, megy a teszkóba éjszakai árufeltöltőnek, hogy összespórolja a plasztikai műtétre valót magának. Továbbá a jövőben ne kérjen tőle semmilyen luxusdolgot, se telefon, se márkás ruhák, a kínaiból fogom öltöztetni, semmi extra pénz bulizásra, csokira, stb.
12/14 anonim válasza:
szia! gondolom nem fog tetszeni neked ez a válasz.. :) nekemis van fültágítóm 20mm es és 16 éves vagyok fiú..nekem sem akarta megengedni az anyukám de én mégis elkezdtem utána úgy volt vele hogy tágíthatom de ő nem segít benne...hogyha tiltani fogsz neki dolgokat azzal csak azt éred el hogy hazudjon mindenröl..inkább üljetek le és próbálj vele beszélni...szerintem nemkéne tiltani neki a fültágítót meg hajfestést.. ha ő így érzi magát jól az ellen nem tudsz mit csinálni :) inkább a drogoktol és a piátol próbáld meg távol tartani :D a szexes részhez már nemszólok semmit xd
13/14 anonim válasza:
A fültágító gusztustalan.Biztosan elbeszélgetnék vele miért nem tudott várni, és a szexről már eddig is el kellett volna,talán nem 15 évesen kéne egy felnőtt férfival 2 hónap után.A fültágítót kiszedetném és elmondanám miért nem jó,hogy csúnya stb.A haja elég ronda lesz néhány mosás után megbánja hidd el.
14/14 anonim válasza:
12-es egy dolog miatt nincs igazad teljesen: Én is nagyon szerettem volna kék hajat, tetoválásokat, piercingeket tinikoromban. Anyukámék persze irtóznak ezektől. Titokban csináltattam is orrpiercinget (igaz, akkor is már 18 voltam), jól lehülyéztek, de előbb-utóbb megszokták. Viszont a tiltakozásuk miatt nem mentem bele maradandó dolgokba (Fültágítás, tetoválás) amiért most, 30 évesen nagyon hálás vagyok! A piercing, nyoma alig látszik, ha megunod, a hajat vissza lehet festeni előbb-utóbb, de a tágítótól megszabadulni nagy szívás :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!