Szülők! Kamaszok! Miért ítélitek el az olyan embereket, akik az átlagnál előbb kezdenek mondjuk inni cigizni és szexelni, vagy éppen extrém stílusuk van akár fiatalon is?
Kedves kérdező!
Én teljes mértékben megértelek. 15 évesen bekerültem egy rocker társaságba, ittam, cigiztem, és buliztam féktelenül. Sokan ítéltek el, buta, világtalan csitrinek gondoltak, aztán mikor elbeszélgettem velük, döbbenten konstatálták, milyen hasznos tanácsokkal látom el őket, és hogy logikus rálátásom van igen sok dologra. Sajnos vagy nem sajnos, az első benyomás az emberek nagy részénél mérvadó. Én sosem éreztem magam sértve, hogy butának gondolnak, ha meglátnak teszem azt egy üveg kannással a kezemben az utcán. Megpróbáltam inkább bizonyítani, hogy ez nem minden, és sikerült is az esetek túlnyomó részében, és sokszor olyanok kedveltek meg, és tartottak "koraérettnek", akik amikor először megláttak, legszívesebben leköptek volna, hogy milyen szánalmas vagyok. Ez egy ilyen dolog :))
Hát látod, tessék, nemrég írtam a kommentet, és le is lettem pontozva jól :D
Pedig valójában egy 20 éves, tanulás mellett dolgozó, önmagát fenttartó lány vagyok :D Csak hát sosem volt unalmas életem, és szórakozni vágytam :))
"mondta, hogy valami ülye csitrinek hitt először és én is őt :)
te kerdezed miert ilyen eloiteletesek az emberek?
te se vagy kulonb naluk
olvasd el mit irtal
hulye csitrinek nezett EN IS OT
# 28
"Ne keressétek már mindig a hibát a mondandómban."
Üdv a Zinterneten kislány, nemtudom észrevetted, de itt ha egy hangyakukinyit más vagy mint a többiek, akkor ellenség vagy, és mindenki együtt van ellened, amíg nem válsz olyanná mint a többiek. Rossz helyen vagy, itt keresni fogják benned a hibát. De amúgy is keresik az emberek a hibát másokban, hogy bizonyítsák maguknak, hogy ők jobbak.(Nemtudom hogy ez ér is valamit.)
Bírom,amikor a hozzád hasonló emberek azt hiszik, hogy ők mások mint a többiek. Pont, hogy nem vagy más.. Nézz körbe a világba, manapság azokra néznek furán akik nem cigiznek vagy tesznek valamilyen káros dolgot,hiszen már a 12-16 évesek körébe ez (sajnos) teljesen normálisnak számít (szerintem ez siralmas..). Tudod kik számítanak különcnek? Pont azok, akik nem tesznek ilyen dolgokat és vannak céljaik az életben, őket sokkal többen elitélék és kinevetik, hogy "szürke kisegerek", miközben általában ők gondolkoznak érettebben a koruknál, és nem azok akik úgy állnak hozzá mindenhez, hogy YOLO van aztán csókolom (ahogy te is említetted egyik válaszodba.) De mindegy, ebbe a témába most nem szeretnék bővebben belemenni, mert nekem ugrik a fél fórum (nem mintha érdekelne hiszen úgy is ritkán jövök fel,csak nem akarok a kérdésedből vitát csinálni.) Egyébként mielőtt félre értenéd, én nem ítéllek el.. :) Csupán miközben a válaszaidat olvastam úgy éreztem muszáj lesz leírnom a nézőpontomat, mert kissé már kezdem unni, hogy a teljesen átlagos tinilányok marha egyedinek és érettnek képzelik magukat, miközben szinte ugyan olyanok és ugyan azokat teszik mint a többiek.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!