Szülők! Kamaszok! Miért ítélitek el az olyan embereket, akik az átlagnál előbb kezdenek mondjuk inni cigizni és szexelni, vagy éppen extrém stílusuk van akár fiatalon is?
Szerintem ez elég gáz. Mármint próbálod itt bizonygatni, hogy mennyire érett vagy, de hülyeségeket csinálsz. Iszol, cigizel. Most gondolj már bele, hogy kb még 40 évig fogsz menstruálni. Ilyen hülyeségekre fogod a piálásod és cigizésed okát? Hát, nem lennék a májad és a tüdőd helyében...
Abból, amit itt írtál te is csak egy buta kamaszkislány vagy, aki próbálja bizonygatni, hogy ő aztán mennyire érett.
Én nem azt ítélem el, aki korán kezd, hanem aki egyáltalán lekezd. (Főleg cigire gondolok.)
Ebből kifolyólag magamat is tudom utálni, ha rávesznek egy társaságba egy szálra, persze fekete marbi, amitől egy koca simán rosszul lesz. Nos ez segített megállni, mert a második alkalommal szarul lettem, úgyhogy ez a projekt leállt. (Köszönöm is a fentieknek.)
Amúgy a Te kérdésed az előítéletességre irányul, és arról annyit, hogy sokkal könnyebb ráaggatni címkéket, azaz megbélyegezni másokat, mint kiismerni.
kamasz vótam.
Az extrém stílus,egészen más dolog,mint korán elkezdeni inni,cigizni,szexelni!!!(te jó ég)
Kamaszként és felnőttként(anyaként)is kedvelem a formabontó,egyedi stílusú,még akár polgár-pukkasztó embereket,(véleményem szerint sem a punkok,sem a rokkerek nem azok,már bocs)ésszerű határokon belül,úgy gondolom a saját gyerekem is támogatnám ebben.
Szülőként pedig igenis elítélem a 17-18 év alatti szexet,ivást,cigizést,mert gyerekfejjel eszetlenül és igénytelenül,felelőtlenül műveli ezt a többségük.Nem ítélem el a srácokat,sokkal inkább a szüleiket!
15 éves vagyok, néha dohányzok, szoktam társasággal inni, bulizok, és "ismerkedek" lányokkal.
Egyszerűen nem érdekel mások véleménye, van előttem pozitív példa, nem is egy. Ők is fiatalon kezdték el ezeket, van köztük üzletvezető, igazgató, sőt, tanár is.
A korombelieket csak kiröhögöm, ha beszólnak. Lehülyéznek, elhordanak minden idióta vadállatnak, pedig valószínűleg több könyvet olvastam, mint ahányat ők összesen fogtak.
Én nem követek semmilyen divatot, a legtöbb zenei stílusra nyitott vagyok, átlagosan öltözködöm, talán egy kicsit többet adok magamra, mint a többi kortársam.
4-es tanuló vagyok, erős iskolába járok, 3 idegennyelvet beszélek.
Ezek miatt senki meg nem mondaná rólam, hogy züllök. Mégis, ahogy kiderül, elítélnek. Ez van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!