Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Odaadnád 11 éves lányodnak a...

Odaadnád 11 éves lányodnak a Twilight, Alkonyat című könyvet?

Figyelt kérdés
Most látta a filmet és szeretné elolvasni a könyvet is, én nem olvastam a könyvet és a filmet sem láttam, aki olvasta rémisztő a könyv? várjak vele míg nagyobb lesz?
2013. júl. 21. 16:43
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
44%

Én simán odaadnám. Nem rémisztő, csillognak benne a vámpírok (legalábbis a filmben) miközben el kéne égnie.Tinidráma, nem felnőtteknek szól, mint pl. a True blood.(Vannak benne bőven +18-as jelenetek)

Én 11-12 éves koromban vámpírnaplókat néztem, meg true blood-ot. Anyukámék nem szólnak bele, hogy milyen filmet nézzek vagy könyvet olvassak. Nagyon nem szeretik a vámpíros, misztikus dolgokat, meg sem kérdezik mit nézek.

2013. júl. 22. 14:59
 22/30 anonim ***** válasza:
53%
Nem értem, hogy miért lettem lepontozva... Remélem örömét leli a lepontozó. Én csak elmondtam a véleményem. -.-
2013. júl. 22. 16:09
 23/30 anonim válasza:
56%
Szerintem 11 évesen még ne olvassa el,nem neki való. Én is most olvasom,14 éves vagyok. Vannak benne olyan részek,amikhez felvilágosítás is szükséges és rengeteget csókolóznak a könyvben. Szerintem várjatok még vele 1-2 évet.
2013. júl. 22. 22:12
 24/30 Noi333 ***** válasza:
33%
hát én kicsit elfogult vagyok mert 23 éves fiatal anyuka létemre Twilight fan vagyok engem teljesen magával ragadott a könyv is és a film is így javasolnám bárkinek hogy olvassa el de az igaz, hogy van néha erotikus jelenet leírva.
2013. júl. 26. 01:19
 25/30 anonim válasza:
33%
en 11 eves sem voltam amikor olvastam es nagyon tetszett sot meg azelott lattam a filmet amielott elolvastam volna es nagyon tetszett (a konyv jobban) en ajanlom az egyik osztalytarsammal olvastam de a kornyezetunkben levo felnottek mndig leszoltak emiatt foleg a magyar tanarno de en biztosan odaadnam neki az meg jo hogy olvas
2013. júl. 26. 15:07
 26/30 anonim válasza:
100%
előbb halnék meg mint, hogy lássa vagy olvassa azt a szutykot!
2013. júl. 28. 13:16
 27/30 anonim ***** válasza:
29%

Én odaadnám neki :D

Szerintem nagyon jó a könyv(nekem legalábbis nagyon tetszett). Ha a filmet szerette, akkor a könyvet imádni fogja :D

2013. júl. 31. 13:38
 28/30 anonim válasza:
72%

hogy lepontozza a normális embereket az összes tvájlájt" fan

de add oda neki

2013. aug. 7. 21:58
 29/30 anonim válasza:
nem rémisztő a könyv,csak a főszereplő csaj még r*bancosabb mint a filmben(én már ott is utáltam:DD,főleg,hogy még a világ egyik legrosszabb színésze játssza)...hogy odaadnám-e az attól függ,hogy mennyire érett.
2013. okt. 4. 18:45
 30/30 anonim ***** válasza:
Ha nekem odaadnák, én menekülnék. Pfujj.
2015. ápr. 6. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!