Odaadnád 11 éves lányodnak a Twilight, Alkonyat című könyvet?
Figyelt kérdés
Most látta a filmet és szeretné elolvasni a könyvet is, én nem olvastam a könyvet és a filmet sem láttam, aki olvasta rémisztő a könyv? várjak vele míg nagyobb lesz?2013. júl. 21. 16:43
21/30 anonim válasza:
Én simán odaadnám. Nem rémisztő, csillognak benne a vámpírok (legalábbis a filmben) miközben el kéne égnie.Tinidráma, nem felnőtteknek szól, mint pl. a True blood.(Vannak benne bőven +18-as jelenetek)
Én 11-12 éves koromban vámpírnaplókat néztem, meg true blood-ot. Anyukámék nem szólnak bele, hogy milyen filmet nézzek vagy könyvet olvassak. Nagyon nem szeretik a vámpíros, misztikus dolgokat, meg sem kérdezik mit nézek.
22/30 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért lettem lepontozva... Remélem örömét leli a lepontozó. Én csak elmondtam a véleményem. -.-
23/30 anonim válasza:
Szerintem 11 évesen még ne olvassa el,nem neki való. Én is most olvasom,14 éves vagyok. Vannak benne olyan részek,amikhez felvilágosítás is szükséges és rengeteget csókolóznak a könyvben. Szerintem várjatok még vele 1-2 évet.
24/30 Noi333 válasza:
hát én kicsit elfogult vagyok mert 23 éves fiatal anyuka létemre Twilight fan vagyok engem teljesen magával ragadott a könyv is és a film is így javasolnám bárkinek hogy olvassa el de az igaz, hogy van néha erotikus jelenet leírva.
25/30 anonim válasza:
en 11 eves sem voltam amikor olvastam es nagyon tetszett sot meg azelott lattam a filmet amielott elolvastam volna es nagyon tetszett (a konyv jobban) en ajanlom az egyik osztalytarsammal olvastam de a kornyezetunkben levo felnottek mndig leszoltak emiatt foleg a magyar tanarno de en biztosan odaadnam neki az meg jo hogy olvas
26/30 anonim válasza:
előbb halnék meg mint, hogy lássa vagy olvassa azt a szutykot!
27/30 anonim válasza:
Én odaadnám neki :D
Szerintem nagyon jó a könyv(nekem legalábbis nagyon tetszett). Ha a filmet szerette, akkor a könyvet imádni fogja :D
28/30 anonim válasza:
hogy lepontozza a normális embereket az összes tvájlájt" fan
de add oda neki
29/30 anonim válasza:
nem rémisztő a könyv,csak a főszereplő csaj még r*bancosabb mint a filmben(én már ott is utáltam:DD,főleg,hogy még a világ egyik legrosszabb színésze játssza)...hogy odaadnám-e az attól függ,hogy mennyire érett.
30/30 anonim válasza:
Ha nekem odaadnák, én menekülnék. Pfujj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!