Odaadnád 11 éves lányodnak a Twilight, Alkonyat című könyvet?
sztem még várj vele egy olyan 10 évet :) addigra ő is rájön, hogy ez NEM neki való.. mert NEM embernek való.. és könyv?? ugyan kérlek... egy kupac papír.. összefirkálva.. a WC-n sz.rás közben jobbat írok..
meg film??? ja.. aha... szóval akkor amit mi csináltunk médián nyolcadikban, az egy világsikerű 8 Oscar-díjas film.. Golden Globe jelöléssel...
Odaadnám,baja nem lesz tőle,de nagyon nem szívesen...Ritka szr könyv,nincs benne semmi érdekes,a főszereplők jellemtelenek,és mi az,hogy csillognak a napon?? 12 évesen olvastam/láttam,2 hétig imádtam aztán rájöttem hogy sokkal jobb,olvashatóbb,izgalmasabb könyvek is léteznek.
Amúgy nem,nem ijesztő. Vattacukor mese vámpírokkal. De a 2.részt ne add oda neki, mert attól még a végén depressziós lesz.
13/L
a hugom is kb 11 éves volt mikor olvasta bár belöle nem vált olyan nagy fan mint belölem :)
mingenképpen olvassa el nincs benne semmi durva és az erotikus részletek sincsenek benne túl részletezve bár nem ártana elöbb neked is bele olvasnod mert minden gyerek más te látod rendesen hogy való-e neki és ha már a filmet látta akkor nem lesz semmi baj bár lehet hogy néhány részt nem fog annyira érteni.
szerintem stephenie meyer csodálatos írónő és az összes könyve nagyon jó (mindet olvastam). a filmet is többször látam bár azt nem annyira szeretem.
nyugodtam add oda neki majd ha nemérti vagy nem szereti max nem olvassa el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!