Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Odaadnád 11 éves lányodnak a...

Odaadnád 11 éves lányodnak a Twilight, Alkonyat című könyvet?

Figyelt kérdés
Most látta a filmet és szeretné elolvasni a könyvet is, én nem olvastam a könyvet és a filmet sem láttam, aki olvasta rémisztő a könyv? várjak vele míg nagyobb lesz?
2013. júl. 21. 16:43
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
27%
Én odaadnám. Én ugyan nem szeretem a történetet, de ha el szeretné olvasni, megengedném.
2013. júl. 21. 20:20
 12/30 anonim ***** válasza:
39%

sztem még várj vele egy olyan 10 évet :) addigra ő is rájön, hogy ez NEM neki való.. mert NEM embernek való.. és könyv?? ugyan kérlek... egy kupac papír.. összefirkálva.. a WC-n sz.rás közben jobbat írok..

meg film??? ja.. aha... szóval akkor amit mi csináltunk médián nyolcadikban, az egy világsikerű 8 Oscar-díjas film.. Golden Globe jelöléssel...

2013. júl. 21. 20:52
 13/30 anonim ***** válasza:
56%
Inkább Szent Johanna Gimit olvasson. Milliószor jobb könyv, reális és ott is van cukifiú, de ő legalább olyan, akit a képzeletére bízhat, kialakul benne egy kép egy helyes fiúról , de egészségesen. Mondjuk, odaadhatod neki ezt is, de felesleges, mert nagyon rossz könyv.
2013. júl. 21. 21:02
 14/30 Hans Regenkurt válasza:
79%
ha jót akarsz akkor NE!!!
2013. júl. 21. 22:49
 15/30 anonim ***** válasza:
66%
azta! még azt hittem én vagyok a hülye mikor a 8 éves keresztlányom nézte az alkonyatot, akkor én kiakadtam. Neki megengedik! Én tuti nem adnám neki. Annyira borzalmas az a film. Könyvben sem lehet jobb. van egy csomó jó könyv ami inkább a 11 éves lelkivilágának való! de az tök jó hogy olvasni akar!! Ne vedd el a kedvét tiltással, csak vezesd rá egy jobb sztorira.
2013. júl. 22. 07:16
 16/30 anonim ***** válasza:
23%
Egyik barátnőm is elolvasta. Ő imádja mind a kettőt. '3 éves....
2013. júl. 22. 09:47
 17/30 anonim ***** válasza:
66%

Odaadnám,baja nem lesz tőle,de nagyon nem szívesen...Ritka szr könyv,nincs benne semmi érdekes,a főszereplők jellemtelenek,és mi az,hogy csillognak a napon?? 12 évesen olvastam/láttam,2 hétig imádtam aztán rájöttem hogy sokkal jobb,olvashatóbb,izgalmasabb könyvek is léteznek.

Amúgy nem,nem ijesztő. Vattacukor mese vámpírokkal. De a 2.részt ne add oda neki, mert attól még a végén depressziós lesz.

13/L

2013. júl. 22. 10:32
 18/30 anonim ***** válasza:
26%

a hugom is kb 11 éves volt mikor olvasta bár belöle nem vált olyan nagy fan mint belölem :)

mingenképpen olvassa el nincs benne semmi durva és az erotikus részletek sincsenek benne túl részletezve bár nem ártana elöbb neked is bele olvasnod mert minden gyerek más te látod rendesen hogy való-e neki és ha már a filmet látta akkor nem lesz semmi baj bár lehet hogy néhány részt nem fog annyira érteni.

szerintem stephenie meyer csodálatos írónő és az összes könyve nagyon jó (mindet olvastam). a filmet is többször látam bár azt nem annyira szeretem.

nyugodtam add oda neki majd ha nemérti vagy nem szereti max nem olvassa el.

2013. júl. 22. 12:42
 19/30 anonim ***** válasza:
41%
Nem. SZJG-t mondanám én is. Csupán azért nem adnám neki oda, mert sz-r könyv. Nem ijesztő, nincs tele szexszel, de semmi jellemfejlődés nincsen a szereplők részéről, arról meg nem is beszélve, hogy irreális képet fest a tökéletes fiúról.
2013. júl. 22. 13:04
 20/30 Dorina90 válasza:
79%
Szerintem ezt neked kell eldöntened, de én egy 11 évesnek nem dnám oda. Hogy miért? Mert (nem rémisztő amúgy) vannak benne olyan részek, amiben szó szerint leírja, hogy milyen mikor dugnak. Szóval nem tudom, lehet, hogy nem az ő kezébe való, de te tudod.
2013. júl. 22. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!