Mit tudok tenni ilyen esetben?
Reggel elmegyek az iskolába,és fél kettőkor hazaérek.Mivel senki nincs itthon,csak én,ezért eszek valamit,és tanulok.
4-5 körül hazaérkezik anyukám,és főz,utána tévézik estig.
Hazajön 5 körül apukám,eszik,tévézik,fürdik,alszik olyan nyolc körül
Testvéreim sem csinálnak semmit
És akkor nekem mi marad?Ebben a rossz időben természetesen semmi,egyedül a számítógép,meg néha a kutya.
Barátom nincs,így tehát az a lehetőség is kilőve.Nem tudom,hány éve voltam moziban,de akkor is csak a testvéreimmel.Szüleimmel eddig még csak nyaralni voltam,3 évvel ezelőtt.A Legtávolabb ahova elmegyünk,az a cba,és csakis apával...
Mit csináljak,mit tegyek,hogy ez javuljon?Köszi!
13/F
lakótelep vagy kertes ház?... A lakón nem túl nagy a lehetőség, de talán van valami ifi klub a környéken.. gördeszka vagy kori?
Én nő vagyok, de ha csak tehetem kint vagyok a műhelyben és barkácsolok valamit, most pl. át fogok húzni pár kisszéket. :)
A fotózás is leköti az embert, vagy olvass, fantasztikus jó könyvek vannak (akár kérj segítséget, ötleteket itt) én mikor fiatal voltam, többet tartózkodtam ilyen fantáziavilágokban mint a valóságban (de jobb is volt...)
Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!