Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van ennyi beszűkűlt...

Miért van ennyi beszűkűlt látókörű álszent ember?

Figyelt kérdés

Azokra a 'szülőkre' gondolok, akik azt kérdezgetik itt, hogy engedjék e, hogy a 15-17 éves lányaiknak barátja legyen.. Ember, te 15 évesen nem vágytál arra hogy valaki kicsit is szeressen..?

Vagy, miért kell úgy kiakadni azon, hogy 17-18 éves lányok le akarnak feküdni a barátjukkal? Ilyen korban kipróbálgatja, és aztán kb 23-25 éves korra lenyugszik, és férjhez megy.. (Megsúgom,anyáink gyakran már ilyen korban gyereket szültek..!)

Vagy.. a következő aranyos kérdéscsoport.. festheti-e a körmét a 14 év körüli lány.. Mikor fesse szerencsétlen, ha nem ilyenkor?! 40 évesen slattyogjon rikítórózsaszín körmökkel, mert nem volt alkalma megtapasztalni fiatal korában, hogy az a bizonyos szín hogyan is áll neki?

Bocsánatot kérek előre is, azoktól akit sértett ez a kérdés, de ez már régóta mozgatja a fantáziámat.!

2013. júl. 18. 22:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
85%

Naa remélem jönnek majd az álszent, bigott emberek, és engem is lepontoznak, de nem fog meghatni.

Engem annó elég liberálisan neveltek a szüleim, mindent elmagyaráztak, édesanyám elmondta, szerinte mi a helyes, ha bármiben tanácsot akartam kérni valakitől, tudtam, hogy hozzá fordulhatok, mert nem lehurrog, meg tilt, hanem elmondja a gondolatait. És ezt nem úgy kell elképzelni, hogy mindent szabadott.

De 15 éves koromtól járhattam szórakozni, néha ittam, de mindig elmondtam a szüleimnek, nem titkolóztam.

Tizenhat évesen lett egy barátom, és (húúúha, lesz itt nemulass, hogy milyen szüleim vannak), mikor egy hónap után megkérdeztem, alhatok-e a barátomnál, megengedték, mert anyukámmal előtte sokat beszéltünk a testiségekről, és tudta, hogy nem adom magam könnyen, és lássatok csodát, 8. hónap után vesztettem el a szüzességem, pedig minden hónapban legalább kétszer ott aludtam nála.

A körömfestés és egyéb hóbortok is engedve voltak. Mikor 13 évesen elkezdtem próbálgatni a sminkelést (nem kültéren, csak otthon), akkor anyukám segített megtanítani a fortélyokra, a körmömet is ő lakkozta.

És ennek ellenére normális, tisztességes ember lett belőlem, egy szerintem teljesen elfogadható értékrenddel.

Én is ezt a módszert szeretném majd alkalmazni, ha gyerekem születik.

20/L

2013. júl. 19. 23:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha szülő vagy, máshogy látod a világot. Elvileg. Én, 15 éves fejemmel, messze vagyok a szülőségtől (remélem), de ezt már észrevettem. Anyukám 15 éves kora óta cigizik, apukám pedig 14 évesen 1 üveg vodka után összehányta a kertet, majd elfeküdt a fűben, éjfélkor talált haza a mezőről. Ezeket, és ennél durvább dolgokat a családi összejöveteleken mindig felhozzák, ők pedig csak mosolyognak rajta.

Bezzeg ha én 2 sörnél többet iszok, hagyjam abba, mert alkoholista leszek.

Ez elmondható az összes szülőről, akit ismerek. Mindegyik züllött fiatal korában, amelyik nem, az meg befásult, és burokban neveli a gyerekét.

Nem hiszem, hogy elbszott ember lesz abból, aki fiatal korában bulizik, vagy 17 éves kora körül elveszíti a szüzességét, stb.

Ez az álszenteskedés undorító, egy ideig idegesített, de már csak röhögök rajta...

2013. júl. 20. 12:12
 13/13 anonim ***** válasza:
pontozzatok csak le,semmi rosszat nem írtam,de majd rájöttök később
2013. júl. 20. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!