Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez a táska 8. -os...

Szerintetek ez a táska 8. -os diáknak jó?

Figyelt kérdés
[link]

2013. júl. 16. 16:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%

Hogy lenne már egy nyolcadikos kislány??? Annyira bírom ezeket! Annyira rég voltál már 14 éves hogy már nem is emlékszel rá vagy mi:D? Egy 3-11 éves lányt hívunk kislánynak de a 11 már nagyon határ. A 14 éves már bőven kamaszlány basszus. Az tudod az átmenet a kislány és a nagylány közt. Attól még hogy nem nagylány, nem lesz kislány sem feltétlenül.

Amúgy a táska tényleg elég egészségtelen és kényelmetlen, szerintem inkább két vállast vegyél, de ez csak egy ajánlás, nem kell elfogadnod.

2013. júl. 17. 02:04
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz, nekem tetszik :). Amúgy vegyél csomagtartót a biciklidre és abba tedd a táskát, így nem fog zavarni tekerés közben. És valamikor a jobb, és a valamikor a bal válladon hordd, egyiken se legyen sokáig és keresztbe.:D Az én táskámon van egy rövidebb és egy hosszabb szíj, és ha nincs kedvem akkor a rövidebb szíjat megfogom és a kezemben sétálok el vele a teremig.xd
2013. júl. 17. 07:35
 13/19 anonim ***** válasza:
96%
jujj de ki kell akadni,hogy egy 14 éves kislány harapd már le a fejemet
2013. júl. 17. 08:37
 14/19 A kérdező kommentje:
Keresztben hordanám és akkor egyik nap jobb oldal másik nap bal és kb. 10 perc gyalog a suli szal nincs ilyen gondom :) meg szünetekben is váltogatnám amíg átmegyek egyik teremből a másikba :) Köszönöm válaszokat :)
2013. júl. 17. 12:13
 15/19 anonim ***** válasza:
83%
nekem nem tetszik + egyik barátnőm néhány hónapig hordott ilyet két éve de azt mondta ,hogy rémesen rossz volt. Am én is nyolcadikos leszek , de ha fizetnének se hordanám (nem tetszik és állítólag kényelmetlen). De neked kell hogy tetszen.
2013. júl. 17. 14:28
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyet hordtam 5 évig, de itt és most befejeztem (gondolom te sem csak 1 évig hordanád). Az év végén már hetente kellett anyámnak kiropogtatnia a gerincem. Ha gyalog mentem a suliba, nem győztem igazgatni, hogy ne fájjon annyira a hátam. Tudom, anno én is nagyon stílusosnak éreztem magam vele, és valószínűleg nem lesz rád túl nagy hatással a prédikációm, de így legalább az én lelkiismeretem tiszta. :3
2013. júl. 18. 00:58
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. júl. 18. 09:01
 18/19 anonim ***** válasza:
74%
de bizony kislány a 14 éves
2013. júl. 18. 22:54
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem ismétlem az előzőket, már sokan elmondták, hogy a válltáska nem éppen kedvez az egészségnek. De ezen kívül szerintem kicsi is. Két éve voltam nyolcadikos, úgyhogy nagyjából emlékszem még rá, és szerintem nekem nem fért volna bele minden holmim.

De persze ezt csak a kép alapján mondom.

15/L

2013. júl. 23. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!