Kamaszok, főleg lányok! Ti milyen táborba mentek a nyáron?
Figyelt kérdés
Ha lehet akkor kort is írjatok!2013. júl. 16. 10:42
11/28 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat,én zöld kezet adtam mindenkinek, épp a sokféleségre voltam és vagyok kíváncsi!!
2013. júl. 16. 18:02
12/28 anonim válasza:
És a révfülöpi tábort is miért kellett lepontoznia valakinek? Mi rossz van abban?
14/28 anonim válasza:
Most jöttem haza egy ifjúsági hittantáborból, most segítő vagyok egy hittantáborban és még megyek ilyen egyesületi táborba ami két turnusos és mindkettőbe megyek:D kaladpark lesz meg strand meg ilyesmi:D 14/L
15/28 anonim válasza:
Valahogy úgy alakult, hogy idén csak gyülekezeti táborokba jutottam el! :D
- Egyben voltam múlt héten, az idősebb ifjúsági csapattal (15-28 éves korosztály). Programok: strandolás, kirándulás, játék, áhitat, sok-sok beszélgetés és ökörködés stb.
- Jövő héten megyek gyülekezeti kézműves táborba, (3 éves kortól), inkább segítő leszek. Programok: kézműveskedés, kalandpark, strand, játék, vigyázás a kisebbek testi épségére stb.
- Fiatalabb ifjúsági csoporttal megyek egy táborba (14-18 éves korosztály), programok: sok-sok túra, játék, beszélgetés, stb.
17/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, nemtudom ki az aki mindenkit lepontoz, én zöld kezecskét adtam minden válaszolónak...
2013. júl. 17. 12:14
18/28 anonim válasza:
Én táborba nem megyek idén, de nyelvsuliba járok:)
19/28 anonim válasza:
Visegrádon voltam 5 napos táborban valamint Németországban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!