Kamaszok! Szerintetek mi számít manapság jó fizetésnek?
Figyelt kérdés
Én bőven ellennék kb. 120 nettóval is.
17/F
2013. júl. 15. 12:43
21/23 anonim válasza:
Én az Egyesült Királyságban élek, itt kb. 390 ezer Ft a minimálbér, és kb. a feléből már meg lehet élni, ha nem saját lakást, hanem csak egy szobát bérelsz és nem jársz minden hétvégén szórakozni, hanem csak alkalmanként. Arányosan nézve szerintem nagyon jó. Otthoni számokat annyira nem tudok, de Magyarországon is az számít szerintem jó fizetésnek, aminek kb. a negyedét-felét félre tudod tenni.
22/23 anonim válasza:
Utolsó, az nem "jó", hanem álom fizetés. Úgy néz ki az is marad egy darabig. Álom.
23/23 anonim válasza:
Nem tudom, hol élnek az álmodozók, mit tanulnak, mit akarnak dolgozni, de:
Örököltük a házunkat, rezsi 60-70, sok a biztosítás, havi egy tankolás, bérlet nem kell, férjem biciklivel jár, egy bölcsis gyerek, ruhát turkálóban veszünk, jókat eszünk, évente egy hét belföldi nyaralás, összesen havi 260 nettó, és diplománk is van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!