Kamaszok! Szerintetek mi számít manapság jó fizetésnek?
Én bőven ellennék kb. 120 nettóval is.
17/F
Ha mindkét szülő dolgozik, akkor 250ezer/fő, szóval olyan 500ezer/család (átlagos család, 1-2, max 3 gyerekkel)
Jó ennél kevesebből is el lehet lenni, de azért ennyiből már telik erre-arra.
Mi kb ennyiből élünk havonta (hárman), úgyhogy ez nekem a minimum szint, az, amit tudom, hogy mindenáron meg akarok majd adni a gyerekemnek is. :)
Egyedülállóként pedig talán olyan 150-200ezer.
Kétgyerekes anyuka vagyok, jelenleg gyesen. Férjem dolgozik. Havi bevételünk 250.000. Négyünknek havi 350.000 lenne a kényelmes luxus dolgok nélkül.
Egy főnek albérlet+rezsi kb 80.000, kaja 40.000,egyéb (ruha, szórakozás): 30.000 = 150.000. Ennyit viszont frissen sulit végezve nem lehet megkeresni. Sajnos max. 100.000 ft-ot.
Havi nettó 200-220 ezer ft.
Nagyon magasak az albérlet árak, és szeretnék később autót is. Így is elég necces lenne szerintem.
Kövezzetek meg, de én külföldön képzelem el a jövőmet...
Kinek mi számít jónak , vagy mit szokott meg.
Nekem anyukám , apukám és sokat keres 200.000 fölött még jóval , egyik nagypapám ő meg még többet.(Ettől függetlenül nem szórjuk a pénzt, se én sem a testvérem , gyűjtjük.
De vannak olyanok akiknek mindkét szülője tanár és ők ahhoz szoknak hozzá.
Nettó 250-300 ezer minimum.
18/l
Kétlem,hogy el lennél annyival...ebből még elég sok lejön
Jó fizetés 200eFttól kezdődik,és természetes úgy,hogy 200at készhez is kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!