Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem furcsa, hogy a 13 éves...

Nem furcsa, hogy a 13 éves lányom ilyen zenét hallgat?

Figyelt kérdés
A múltkor megnyitva hagyta a zenelejátszót a telefonján, és olyan zenékkel van tele a mobilja, mint: Marilyn Manson, Slipknot, Black Veil Brides, Murderdolls, Slayer és hasonlók. Nem furcsa ez? Ugye nem kell aggódnom?
2013. júl. 13. 20:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 éves koromtól hallgattam hasonlókat. Semmi gond nincs velem :). 32 éves anyuka vagyok és már alig hallgatok rockot. Most a Vízipók a menő, mert az a kisfiam kedvence :D. Nem a zene a lényeg, arra figyelj, hogy milyen társasággal van. Drogozni, inni discoba is lehet és rock koncerten is.
2013. júl. 13. 20:25
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
Nem, ez normális. :) Örülj neki, hogy nem az ilyen tuc-tuc zenéket szereti. Én is szeretem azokat, amiket ott fent említettél, és én 13 leszek októberben. Mondjuk, én a Green Day-t és Avril Lavigne-t jobban kedvelem. Ilyen az ízlése. Ne aggódj, lehet egy idő után megváltozik majd a zenei irányzata, de ha nem, az se baj.
2013. júl. 13. 20:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő ezt szereti! Én is ezeket hallgattam és hasonlókat, a mai napig. 30 éves vagyok, dolgozok, gyereket nevelek, normális vagyok. Ja, és van néhány volt osztálytársam akik a mai napig drogoznak, pedig diszkóba jártak. Én iés hasonszőrű ismerőseim, sdose drogoztunk vagy hasonlók. Max. jó koncertekre jártunk...
2013. júl. 13. 20:31
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem furcsa, én is ilyen zenéket hallgattam/hallgatok most is :D

17/L

2013. júl. 13. 20:34
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem és nem.
2013. júl. 13. 20:45
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt hallgattam 13 évesen, most is gyakran hallgatnám ha nem lenne egy 1 éves kisfiam aki inkább gyerekdalokat hallgat. 32 vagyok egyébként. Elvégeztem a BME-t, mérnök vagyok, de koncertre néha még elnézünk a férjemmel (aki szintén ilyen zenét hallgat, hosszú hajú programozó mérnök :) ). Hidd el, ha a lányod koncertre megy (mert fog majd menni, ebben biztos vagyok) akkor max alkoholt iszik, de a discokban van drog is, örülj hogy nem oda fog járni.
2013. júl. 13. 20:51
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha Murderdollst hallgat akkor minden elismerésem az övé :D Na meg a többihez is.

Én is nagyjából ugyan ilyeneket hallgattam a korában, meg most is. Nem tudom, mi ezzel a gond? A Slayer meg a SlipKnoT kicsit keményebb metál, de ettől független, nagyon jó zenék.

Nem értem mi aggódni való van itt.

2013. júl. 13. 21:13
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
Én is 13 éves vagyok, egyik kedvencem volt a BVB de kinőttem belőle, vagy inkább rosszul fogadtam a stílusváltásukat. Langyik :DD Slipknot nagyon jó banda, nagyon sokan szeretik :) Marilyn Manson az is jó meg a Slayer, Murderdolls-ot sosem hallgattam. Én Motionless In White-ra kattantam rá, még mindig egyik kedvencem, de így 1 évvel a BVB mániám után megszerettem a rappet is, imádom a punk zenét, The Casualties-t hallgatok de rengeteg ilyen-olyan féle core zenét is, szeretem még az industrial metalt is és a djent-et. EZ csak egy kezdeti dolog a lányodnál sokat fog változni az ízlése. Ezek még nagy részben langyi bandák (kivéve Slipknot és a Slayer) majd lesz durvább vagy langyibb. Általában amúgy durvulni szokott, de semmi baj, túl lehet élni, nekem jól bírják a szüleim, nem akadnak ki a rajzaimon de sajnos a verseimen igen. Dehát mit tehetek, full vallásosak :) Lehet, hogy csak divatból hallgatja ezeket, mivel könnyű közel kerülni pár idősebb helyes fiúhoz ilyen zenékkel, de lehet, hogy valamit segít neki feldolgozni vele, vagy csak egyyzerűen tetszik a zene vagy a szöveg. Viszont azzal számolj el, hogy szeretni fogja a piercingeket és a tetkókat valószínűleg, talán a rasztát is, mondjuk az kicsit később jön. Szeretne majd hajat festeni, ha nem fekete neki :D:D Csak viccelek, van, aki megelégszik a hajszínével(nekem megengedték, hogy befessem, ilyen semmilyen színű barna volt, most tűzvörös és nagyon szeretem, majd ha felvesznek művészetire lesz lila vagy liláskék is, de cserébe nincs pc és tetkó 18 alatt meg fültágesz se). De amúgy valószínűleg nem lesz egy p* csa, szóval szerencséd van. Ja és az is meg lehet, hogy csak egy társaságba akar beilleszkedni és azért hallgatja.
2013. júl. 13. 21:48
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy a piercingeket azért kedvelni fogja, mert Slipknotot hallgat :) Szeretem én is mai napig az ilyen zenéket, mégsem akartam sosem tetkót, sőt! :)

Kérdezőnek: ahogy már írtam ekkora koromban én Metallict meg Guns'n'Roses-t hallgattam. Mai napig a rockzenét részesítem előnyben, de sokat szélesedett a "palettám". Ettől függetlenül én is normális ember lettem:)

2013. júl. 14. 09:10
 10/13 anonim válasza:
100%
Guns N' Roses ,Black Veil Brides , Slayer , Iron Maiden , stb. nálam is ezek mennek , sőt a Metallica már fél éves korom óta fogva tart. És mindezek ellenére irtózom a drogoktól ,utálom a cigarettát és még sohasem ittam azon kívül amit szüleim megengednek , ami kimerül a sörben és az újévi egy pohár pezsgőben :D Nem a zenét kell figyelni , ha jól tanul ,illedelmes , és normális baráti körben tartózkodik nem kell aggódni. Drogozni disco-ban is lehet , meg rock koncerten is , a különbség annyi , hogy discoból több van. De ha van annyi esze ,hogy sehol nem megy bele ilyenekbe és figyelmes , akkor semmi baja nem eshet.:) (15/L)
2013. júl. 14. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!