Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek a kamaszok felnőte...

Szerintetek a kamaszok felnőtek tanárók menyire tolerálnák ezt?

Figyelt kérdés

Szóval én egy 14 éves fiú vagyók a hajam már az óvodába is hosszú volt és most is az és elhatároztam hogy körölbelül edig növeszteném.

[link]

Ti mi szolnátok hogy ha pl: ilyen haja lenne az osztálytársatóknak vagy látnátók egy ilyen hajú embert az utcán. Ha lehet nemet és kort is!

2013. júl. 11. 22:46
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ha ilyen hajat szeretnél nyugodtan csináld. Csak mindig legyen tiszta és ápolt : )
2013. júl. 12. 20:47
 32/41 anonim ***** válasza:
82%

ma 13:45 Rengeteg rockernek van rasztája :) Például én kapásból 7-et tudnék mondani az ismerőseim közül, de lehet, hogy akár többet is + nekem is van rocker létemre pár raszta tincsem (ja meg még lány is vagyok de sajnos nem engedik az egészet, pedig a barátom bátyja megcsinálná szerintem tök ingyen)

Szerintem nagyon szép a hosszú haj, én odavagyok érte. Nagyon meg tudja szépíteni egy férfi arcát. Például barátom túlsúlyos és volt rövid haja is, elég rosszul állt neki, de most váll alá ér a haja és imááádom, ráadásul neki alig kell mosnia mert sok idő után zsírosodik csak be. Nemsokára raszta lesz az egész, azt kicsit sajnálom, mert neki szép hullámos haja van és lehet, hogy imádom a rasztát, de az a haj ami van neki sokkal királyabb.

Mellesleg, ha olyan hosszú hajat szeretnél, lehet, hogy tényleg jobb lenne a raszta, de ha küldessz egy képet magadról priviben megmondom, hogy melyik állna jobban.

Nálunk a suliban nem csinálnak komolyabb ügyet ebből, pedig azért elég szigorú gimi, főleg most szigorítanak sokat, de ha még be is lenne szabályozva én lesz**nám, mert a haj mindenkinek a maga dolga.

2013. júl. 12. 20:55
 33/41 anonim ***** válasza:

???

WTH?

Amúgy remélem azt tudod nagyokos ,hogy ennek a megmosása nem kis feladat.

2013. júl. 13. 15:47
 34/41 anonim ***** válasza:
először adnék a kezedbe egy nyelvtankönyvet, majd utána
2013. júl. 13. 17:57
 35/41 anonim ***** válasza:

ez már nagyon gáz lenne még egy lánynál is

a határ kb a fél méter

2013. júl. 13. 20:20
 36/41 anonim ***** válasza:

Oké, idáig azért ne érjen, max. a hátad végéig, ez egy kicsit már hosszú lenne. :D De ha rocker vagy, nem gáz, csak tesire fogd majd össze a hajad. ;) Ezt nem bántásból mondtam. :) A kamaszok csak megbámulnának az utcán, a felnőttek nagy részben elítélnének, a suliban a tanárok meg megszólnának ezért. Nem hiszem, hogy ilyen haja lenne az egyik osztálytársamnak, mert tizenhárom éves vagyok. Láttam már ilyen hajú embert az utcán, ránéztem, és magamban elkönyveltem, tuti rocker, neki ez a stílusa, ő ezt szereti, tegye. Aztán végiggondolnám, hogy nem sül meg nyáron. :D

13/L

2013. júl. 13. 20:52
 37/41 anonim ***** válasza:

Figyelj, egyáltalán nem biztos, hogy akár fele ilyen hosszúra meg fog nőni a hajad.

Ugyanis minden embernek egyénenként máshogyan nő a haja.

Ami adott:

-az időtartam, amíg a haj növekszik, mielőtt kihullik (ugyanis sokkal több hajhagymád van, mint ahány szál hajad. A hajhagymák váltják egymást, hol az egyikből, hol a másikból nő a hajszál)

- a növekedés sebessége.

Szóval ha neked egy hajszálad 2 évig növekszik, és mondjuk 8 mm-t nő havonta, akkor könnyen kiszámolható, hogy 24 (hónap) x 8 mm = 192 mm-nél SOHA nem lesz hosszabb a hajad. Ha 20 évig vársz, akkor sem. Az ilyen hosszú hajak ritkák, mint amilyen a képen van.

Abban is igaza van itt a válaszolóknak, hogy ha egy fiúnak hosszú haja van, akkor "más tulajdonságokkal" azt ellensúlyozni kell. Tapasztalat. Nekem nagyon dús hajam van, 4 évig hosszú volt. Nem ennyire, félévente visszavágattam akkorára, hogy éppenhogy össze lehessen fogni hátul. Viszont ehhez 62 kg és 177 cm magas voltam. Szóval vékony srác, hosszú hajjal: rossz párosítás. Amikor egyetemen rájöttem, hogy nem szeretném, hogy az egyetemi klubban előreengedjenek a pultnál, mert azt hiszik lány vagyok, nagyon gyorsan levágattam :D Addig észre sem vettek a lányok, amint levágattam kaptam az elismeréseket, hogy mennyivel normálisabb kinézetem van így.

Na mondom bakker, egy évvel hamarabb is eszembe juthatott volna ez :D

Szóval én pont mert én is járrtam hasonló cipőben nem bántom a hosszú hajú fiúkat. De kérlek igényesen növeszd meg, ne csak "hagyd". Mert annál szerintem nem néz ki hülyébben semmi, mint hogy elöl még csak 10 centis, hátul meg már a seggedig ér. Mindig szintbe hoztam, amíg növesztettem.

A lényeg: növeszd nyugodtan, inkább most gimiben nézz ki hülyén. Később egyetemen, munkakeresésnél már könnyebben szabadulsz meg tőle.

2013. júl. 14. 09:33
 38/41 anonim ***** válasza:
Hát én kiröhögném, ha egy osztálytársamnak ilyen haja lenne, + a tanárjaink sem biztos, hogy túl boldogok lennének egy ilyen hajú sráctól, de ha jól tanul, meg normálisan viselkedik, akkor nem hinném, hogy nagyon érdekelné őket, max jeleznék neki, hogy ez nem teljesen kóser. Utcán tuti megbámulnám és elkönyvelném, hogy ez hülye. A hosszú hajjal sok a probléma, azt mosni kell, tesin összefogni stb. Én a helyedbe max lapockáig növeszteném.
2013. júl. 14. 10:17
 39/41 anonim ***** válasza:

Egyébként nekem is komoly helyesírási nehézségeim vannak/voltak, de én elkezdtem járni egy tanárhoz, aki segít/segített kezelni és most már egész jól megy. Szóval ez valamilyen szinten egy adottság, de ezt mindenkinek fejlesztenije kell. Ha pesti vagy, akkor leírhatom neked a számát privibe, csak írj rám.

Én kiröhögném azt az embert akinek ilyen haja van.

2013. júl. 15. 10:26
 40/41 anonim ***** válasza:
20 évig? Na azt megnézem.
2013. júl. 16. 21:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!