Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek a kamaszok felnőte...

Szerintetek a kamaszok felnőtek tanárók menyire tolerálnák ezt?

Figyelt kérdés

Szóval én egy 14 éves fiú vagyók a hajam már az óvodába is hosszú volt és most is az és elhatároztam hogy körölbelül edig növeszteném.

[link]

Ti mi szolnátok hogy ha pl: ilyen haja lenne az osztálytársatóknak vagy látnátók egy ilyen hajú embert az utcán. Ha lehet nemet és kort is!

2013. júl. 11. 22:46
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
75%

Valóban, a helyesírásod szerintem kevésbé fogják tolerálni, főként a magyartanárnőd....

Ez a haj már undorító szerintem, a viselő egyáltalán nem is foglalkozik vele, csak úgy áll, ahogy van.

Van rocker osztálytársam, neki "csak" derékig ér a hajam. Kitűnő tanuló viszont, szóval a tanárok nyilvánvalóan elnézik ezt nekik. Mert egyébként rendes, normálisan viselkedik, tisztelettudó.

2013. júl. 12. 01:11
 22/41 anonim ***** válasza:
Ez a haj undorító, és könyörgöm, kezdj már valamit a helyesírásoddal!
2013. júl. 12. 09:37
 23/41 anonim ***** válasza:
76%

Nekem tetszik a hosszú haj, mindig is tetszett. Bár ez már túlságosan is hosszú, még nekem is. Pedig a férjem is hosszú hajú (vállig ér neki). Szerintem ne mások véleményével törődj, hanem azzal, hogy neked mi tetszik! :)

32/N

2013. júl. 12. 11:00
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Kiégett a retinám. A képtől is, a helyesírásodtól is.
2013. júl. 12. 11:50
 25/41 anonim ***** válasza:
75%

Hát figyi. Szerintem nem gáz,ha egy fiúnak hosszú haja van,sőt nekem nagyon tetszik,ha jó az összkép(ápolt,az öltözködéséhez passzol,és nem néz ki úgy mint egy csaj,tehát egy bizonyos alkat is kell hozzá,ha olyan gizda vagy mint egy csaj,akkor ne növeszd meg a hajad.)

Ja,és le lehet pontozni,de ha már komolyan ilyen hosszúra akarod(bár előre megmondom,nem lesz ilyen)akkor már legyen raszta! Rengetegen fujjolnak meg elítélik de én pl. odavagyok a rasztákért. :) Sok türelem kell hozzá,meg minden,de szerintem tökjó :) Nem egyszer elgondolkodtam már ha megláttam egy rasztát hogy gratuláljak a hajához,mert baromi jól tud kinézni :) Viszont alapból egy ilyen hosszú haj nagyon gáz..szóval ezt azért ne. De egy vállközépig érő,ápolt(!!!) haj tök jó ötlet,ha meg mindenképp ilyen hosszút akarsz,akkor mindenképp rasztásítsd be!!! :D Bár szerintem még várj a növesztéssel 1-2 évet,addig is járj vmi korrepetálásra nyelvtanból... 14/L

2013. júl. 12. 13:34
 26/41 anonim ***** válasza:
80%

Egy rocker mikor csinálna már raszta hajat? :D

Amúgy meg szerintem gusztustalan ez a haj,bár nekem amúgy is herótom van az ilyen hosszú hajtól (lányoknál is). Azthiszem életemben eddig két ilyen hosszú hajú lánynak tetszett a hajuk.

Amúgy meg mire megnőne ilyen hosszúra a hajad úgyis megjön az eszed. Ne értsetek félre,aki tényleg rocker és megnöveszti hosszúra a haját oké,de a kérdezőnek ez nyílván csak egy fellángolás.

2013. júl. 12. 13:45
 27/41 anonim ***** válasza:
81%
miértne? Ott van pl. Sidi a Tankcsapdából...jó,most több pont nem jut eszembe XD de egy rocker is lehet raszta.
2013. júl. 12. 14:04
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
nagyon béna. bocsi
2013. júl. 12. 14:49
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés inkább a tanárokra (nem "tanárók"-ra) vonatkozott, nem annyira a hajra. Mint tanár, énnekem nem tetszene, de ettől még egy kicsivel se adnék rosszabb jegyeket. Jó, azt, hogy év végén fel- vagy lekerekítem-e a jegyet, az függ az órai magatartástól, de semmiképpen sem a hajtól. (De azért lehet, hogy van olyan kukacos tanár, aki emiatt év végén rosszabb jegyet adna...)
2013. júl. 12. 15:40
 30/41 anonim ***** válasza:
84%

Van egy osztálytársam, ő is növesztette a haját, de ő ápolta is. (mellesleg mindenki tudta, hogy azért növeszti, hogy meg lehessen csinálni rasztára).

Ez szerintem undorító. Nem vagyok az az embereket piszkálós és kiröhögős típus, (visszahúzódó vagyok inkább, és csendes) de egy ilyen láttán...na mindegy. Letagadnám, hogy ismerlek. (a helyesírásodat meg már említették előttem "néhányan", arra inkább nem térnék ki) 16L

2013. júl. 12. 18:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!