Szerintetek a kamaszok felnőtek tanárók menyire tolerálnák ezt?
Szóval én egy 14 éves fiú vagyók a hajam már az óvodába is hosszú volt és most is az és elhatároztam hogy körölbelül edig növeszteném.
Ti mi szolnátok hogy ha pl: ilyen haja lenne az osztálytársatóknak vagy látnátók egy ilyen hajú embert az utcán. Ha lehet nemet és kort is!
Gusztustalan, gáz, égő, cink, borzalmas.
21/lány
tolerálni tolerálnám de attól még borzalmas
18/f
A hosszú hajjal nincs baj.Az igénytelen hajjal van gond,és ez az.
(A nyelvtankönyvet kinyitni nem tehetség kérdése).
Szevasz! 15/F vagyok,én is meg akartam növeszteni, bár csak derékig, de nem lett belőle semmi... Egy ideig vállig volt, de mivel göndör ezért kb 5 centit hagyom nőne. De perpill csak középen van hajzat, oldalt letoltuk nullással, elég menő, mert az összes span 2km-ről felismer!:DD
Mindenesetre szterintem nem túl sok értelme van eddig növeszteni - ez már több mint poén... Érted.:) Persze te dolgod, de az emberek azok valszeg elítélnének. Én a középséróért is mindig meg vagyok bámulva,pedig nem néz ki rosszul - ellenben a vállig érő hajammal...
Inkább csinálj padavansérót!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!