Anyukák, Apukák! Mit tennétek a helymben? Jogosan féltem a fiamat?
Figyelt kérdés
15 éves fiamnak Sid Vicious a példaképe. Úgy horja a haját, mindig Sex Pistolst hallgat, és azt mondja, Sid egy jó ember volt, olyan szeretne lenni. Namármost. Nekem ez nagyon nem tetszik. Szerintem nem kéne, hogy egy drogos, szuicid, önkárosító, alkoholista ember legyen a példaképe, mert ez az alak egy huligán volt. Nem szeretném egy cseppet sem, hogy a nyomdokaiba lépjen. Más is kiakadna a helyemben? Túldramatizálom, vagy jogosan aggódhatok?
Egyébként nem rossz gyerek, jól tanul, nincsenek vele gondok.
Egy kétségbeesett anyuka
2013. júl. 11. 15:39
21/21 anonim válasza:
Nekem is Sid a pèldakèpem szerintem nem kell fèlteni a fiadat èn anakideèn mentem minden pèntek este inni a haverokkal a harmerdzsekim hàtùljàra felvartam egy nagy britt zàszlòt meg làncon lakat volt a nyakamba meg sex pistolsos pòlòban voltam meg 10 soros Steel acèlos bakancsba.....de azoknak az időknek is vège lett kb olyan 17-18 lehettem most 26 vagyok szòval no para
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!