Nem értem ez miért van?
Te mennyi idős vagy ? Ilyen zagyván írni,tele helyesírási hibával ! Ez a mai fiatalság ?! Ha Te és a barátnőd is íly sötétek vagytok,nem is tudom mi javulás várható. Szerintem tanuljatok !!! 12 éves kora óta pasija van ? Szép ! Tanuljon inkább,meg a szülőknek segítsen !
Üdv !
Az van,hogy az anyja egy gátlástalan büdös ribanc,aki minden miatt a lányát okolja,azért is mivel ő olyan hülye volt hogy betegen küldte iskolába és utána lázas volt és azt mondja hogy direkt a dolgozatok miatt,aztán azért,mivel vesevalamije volt mert nem vitte az a szajha az orvoshoz.
Gyámhatóság,bíróság.Az apja milyen?
Mert hogyha az apja normális,akkor kérelmezni kell oda az áthelyezését,ha az apa is beleegyezik.
De ezt csak a körülmények megvizsgálása után lehet.
Sok szerencsét,kitartást!
utolsó! nem tuti hogy él még az apja!
amúgy feltétlen! irány a gyámhatóság! ez bizony még emberölés kísérlet is lehet hogy nem vitte orvoshoz vesebajjal! az anyja egy senki! azonnal! gyámság, bíróság, rendőrség bármi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!