Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem értem ez miért van?

Nem értem ez miért van?

Figyelt kérdés
barátnőm anyukája mindig leüvölti barátnőm mindenért már verték meg is 13 éves smár és már gondolt a erei felvágására kiakart menni a vonat de az anyja mindennap üvölt vele meg nem engedi a pasijával találkozni de a pasija miatt nem öli meg magát barátnőm mert a pasija meg kérte hogy ne tegye mert szereti de ha a pasijával van nyugodt
2009. okt. 17. 16:31
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
bocsi a pasi szoért csak nemtutam máskép kifejezni ja és a srácal 1 éve és 2 honapja vanak együt
2009. okt. 17. 16:32
 2/16 anonim ***** válasza:
47%

Te mennyi idős vagy ? Ilyen zagyván írni,tele helyesírási hibával ! Ez a mai fiatalság ?! Ha Te és a barátnőd is íly sötétek vagytok,nem is tudom mi javulás várható. Szerintem tanuljatok !!! 12 éves kora óta pasija van ? Szép ! Tanuljon inkább,meg a szülőknek segítsen !

Üdv !

2009. okt. 17. 16:38
 3/16 A kérdező kommentje:
lécci ne ilyen bunkó válaszokat és bnőm otthol mindent segít tüdő gyulladásossal járatták suliba +3 hetet feküt vesegyulladással kórházba az anya miatt mert nem vitte orvoshoz
2009. okt. 17. 16:45
 4/16 A kérdező kommentje:
14
2009. okt. 17. 16:45
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
szóljatok a gyámhatóságnak ha a vesegyulladásos igaz! de legalább egy pszichológust érdemes felkeresni
2009. okt. 17. 17:08
 6/16 A kérdező kommentje:
az anya most pl fáj a feje a torka meg köhög tegnap torok fájásra kapta meg az oltást
2009. okt. 17. 17:15
 7/16 A kérdező kommentje:
és 37:27 volt a hőemelkedése az anyameg a melegre meghogy direkt fázotmeg meg dolgozatlesz mikor már megirtuk az öszeset
2009. okt. 17. 17:20
 8/16 anonim ***** válasza:
74%
össze vissza beszélsz! nem értem4 mi a bajod? sajnálom! én sok szöveget értek de ezt már nem fogja az agyam! mi van?
2009. okt. 17. 18:27
 9/16 anonim ***** válasza:
83%

Az van,hogy az anyja egy gátlástalan büdös ribanc,aki minden miatt a lányát okolja,azért is mivel ő olyan hülye volt hogy betegen küldte iskolába és utána lázas volt és azt mondja hogy direkt a dolgozatok miatt,aztán azért,mivel vesevalamije volt mert nem vitte az a szajha az orvoshoz.

Gyámhatóság,bíróság.Az apja milyen?

Mert hogyha az apja normális,akkor kérelmezni kell oda az áthelyezését,ha az apa is beleegyezik.

De ezt csak a körülmények megvizsgálása után lehet.

Sok szerencsét,kitartást!

2009. okt. 17. 20:55
 10/16 anonim ***** válasza:
71%

utolsó! nem tuti hogy él még az apja!

amúgy feltétlen! irány a gyámhatóság! ez bizony még emberölés kísérlet is lehet hogy nem vitte orvoshoz vesebajjal! az anyja egy senki! azonnal! gyámság, bíróság, rendőrség bármi!

2009. okt. 17. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!