Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan lehet okos telefonnal...

Hogyan lehet okos telefonnal lekövetni, hol jár a gyerek?

Figyelt kérdés
Aggódó szülő vagyok, szeretném biztosra tudni, hogy merre van a kamasz fiam. Olvastam a Google Latitude és más programokról is. Hogy működnek ezek? Az ő telefonjára is kell valamit telepíteni?

2013. júl. 6. 17:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
82%
És akkor még az ilyenek nevezik magukat szülőnek...Szánalom hova jutott a világ...Különben egy laza feljelentés bármelyik másik szülőtől(ha ez kitudódik)és máris hűsölhetsz egy kicsit.
2013. júl. 9. 12:43
 22/26 anonim ***** válasza:
77%
Van ilyen mikrochip, amit le lehet követni, miért nem ültetsz be neki olyat? Meg lehet érteni, de ő úgyse fogja megérteni, hogy félted, neki az fog lejönni, hgy nem bízol benne. Amúgy van olyan program, amit ha letölt, beazonosíthatatlan lesz. (mint gépen az inkognitó mód) tehát egyik percben Kínába, másikba Alaszkába, haramadikba Németországba lesz. Sok sikert! Én lehet alapból le fogom tölteni, hátha nekem is ilyen anyám lesz :D
2013. júl. 16. 09:53
 23/26 anonim válasza:
65%
Én ismerem a Latitude programot, tényleg a Google része. Csak beállítás kérdése az egész. ellene meg nem kisütni vagy kidobni kell a telót, csak ezt a funkciót kikapcsolni. de a hely lekérdezését jelzi a lekérdezett készülék azonnal! Tuti bukta. Az meg hogy a gyereket akarod lekövetni, elég meredek. Írtad volna inkább hogy gyanakszol mert megcsal az asszony/fér! Még segítettem is volna...
2013. júl. 19. 13:16
 24/26 anonim ***** válasza:
78%
Mert mit akarsz a gyereken lekövetni? És mi lesz ha hazudott? Elfenekeled? Vagy eltiltod? Csak mert kb semmi értelme nem lesz. Annyi, hogy nem is fogja emondani hova megy, még telefont se fog magával vinni, aztán ha baja van nézheted. Ha annyira nem bízol meg benne, akkor vagy oka van, amire mindig van megoldás. Ha más nem ey atyai pofon. Vagy túlaggódod, és csak elrontod a kapcsolatot. Ha nagyon gyanús valami, kérdezd meg, hogy hova mennek, stb, és menj el kérdezd meg az eladótól, hogy ők voltak-e ott. (általába ha valami rosszba sántikálnak nem egy 1000 fős szórakozóhelyre mennek, ott ugyanis nagyobb a biztonsági felügyelet is, hanem kis presszükba, tapasztalat, én is voltam kamasz, nem is olyan régen)
2013. júl. 20. 10:10
 25/26 anonim válasza:
100%
Elkísérni nem akarod a fiad a barátaihoz meg hasonló? -.-"
2014. márc. 31. 16:14
 26/26 Lilienne válasza:
18%
Szerintem mindenképp fontos lekommunikálni a gyerekkel, hogy követni szeretném... Illetve, mostmár erre jogszabály is van. [link]
2016. aug. 30. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!