Hogyan lehet okos telefonnal lekövetni, hol jár a gyerek?
Figyelt kérdés
Aggódó szülő vagyok, szeretném biztosra tudni, hogy merre van a kamasz fiam. Olvastam a Google Latitude és más programokról is. Hogy működnek ezek? Az ő telefonjára is kell valamit telepíteni?
IMEI kód alapján megkereshető, letiltható a telefon, de egyébként a telefonos vírusirtókban van ún. buddy, amivel pl. a te telódra elküldi a koordinátáit a telefonnak.
Bár nem támogatom a dolgot, hogy így IN TIME lekövesd, ha elmegy otthonról, mert a kérdés maga így értelmezhető, de a Te szándékod - ha jól értem - ha baj van meglegyen a kölök. De ezt a rendőrség is megoldja!
2013. júl. 6. 23:58
12/26 anonim válasza:
Szánalmas. Legyen már egy kis eszed! Ha elrabolják, szerinted a telefont nem fogják kidobni? Ugyan már!
Ha az én anyám csinálná ezt, a Dunában landolna a telefon. És ha olyan helyre megy a barátaival, ami nem volt tervben, mit csinálsz? Hívogatod? Az nem érdekel hogy tönkre teszed a gyereked kapcsolatait? Semmi magánélete nem lehet?
Ezzel csak megtanítod hazudni, csalni a fiad! Tudom, mert én is kamasz fiú vagyok. Ha anyámra rájön, engem is rövid pórázon tart, de hidd el, megoldom!
Imádom az ilyen szülőket, akik egy csöppnyi teret se hagynak a gyereknek. Had találjam ki, olvasod a Skype és Facebook beszélgetéseit is!
15/f
2013. júl. 7. 02:41
13/26 anonim válasza:
betegesen félted a fiadat. ezzel elveszti a szabadságát
2013. júl. 7. 09:11
14/26 anonim válasza:
Hát te nagyon beteg vagy :DD Ha velem ezt csinálnák valahogy leszedetném a programot vagy vennék egy másik telefont. Velem úgy beszélték meg a szüleim, hogy mehetek, csak szóljak neki, hogy hova megyek és ha mondjuk koncerten vagy valami rendezvényen vagyok akkor küldjek nekik sms-t, hogy élek még :DD És láss csodát, beválik. Pedig engem jobban félthetnének, mivel lány vagyok és ahhoz képest, hogy 13 vagyok simán néznek 17-nek is :) Mondjuk ilyen bulikba a barátommal járok, rábíznak éés ő meg is tud védeni ha gáz van, mert idősebb nálam pár évvel, meg nem páwa, vannak izmai.
2013. júl. 7. 10:27
15/26 anonim válasza:
Hát ha megtudja simán át tud verni, de nyugodtan. Milyen fiú, miért akarod lekövetni?
2013. júl. 7. 10:52
16/26 anonim válasza:
Én már adtól frászt tudok kapno,ha anya beleolvas a facebook beszélgetéseimbe vagy az SMS-eimbe. Jó oké,még ha valami elzüllött,drogos kamasz lennék,de úgy,hogy semmi indoka nincs rá csak a paranoia meg a kíváncsiság. Hát ha még le is nyomozna,azthiszem vége lenne minden anya-lánya kapcsolatának. Már ami megmaradt a 17 év alatt.
Ha megtörténik a baj,majd segít a rendőrség,hidd el fölösleges így nyomoznod a fiad után.
2013. júl. 7. 11:14
17/26 anonim válasza:
Én nekem hasonló miatt romlott meg a bizalmam anyámmal kapcsolatban, azóta max annyit beszélek vele amennyit muszáj, és ha kell, hazudok is bőven, mert szerintem ez egyszerűen parasztság. És ha rájön, 10000000000000% hogy ő is ezt teszi, sőt szerintem azonnal kidobja azt a rohadt telefont...Szánalmas, hogy ma már az emberek nincsenek meg okostelefon, stb nélkül. Én már összecuccoltam és elköltöztem, életem legjobb döntése volt. Ha elrabolják, akkor rendőrség megoldja, ráadásul a telefon egy idő után lemerül, elveszik tőle, szóval ez csak "indok" számodra, hogy kivitelezhesd a beteg ötleteidet. Fordulj szakemberhez és kezeltesd magad, mert ez nem normális és ezt jó szándékból írom. Ha rájön, mit tervezel, sose fog rendbe jönni a kapcsolatotok, hiszen az elvesztett bizalmat nem lehet visszaszerezni. 21/L
2013. júl. 7. 11:35
18/26 anonim válasza:
Ha a gyerekedet akarod lekövetni telefonon, akkor nagyon nem bízol a neveltetésedben.
Kamaszként mondom, hogy én csak azért is elhagynám a telefonom valahol, ha anyám követni próbálna azon keresztül.
2013. júl. 7. 14:37
19/26 anonim válasza:
Gondolj bele,hogy a gyereked mit fog tenni ha rájön,hogy anyuci/apuci minden lépését ellenőrzi. Nem ismerlek de nem hiszem,hogy egy oltári nagy cirkusz(amit meg is értenék) hiányozna bárkinek is.
2013. júl. 8. 00:01
20/26 anonim válasza:
Ha én megtudom,hogy anyáék ilyet csinálnak akkor az első dolog az lenne,hogy kihajítanám telefont, vagy minimum kisütném az egészet. Csak gratulálni tudok,hogy úgy nevelted a gyerekedet,hogy ilyenre van szükség
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!