oké lehet h ezt nem tőletek kéne megkérdezni,hanem magamtól de nem bírom.mostanában egyre jobban érzem azt hogy oké ennyi volt leszarom.most lesz a felvételi és minden nap elmondják hogy sehova nem fognak felvenni ilyen jegyekkel stbstbstb. és ezt jól tudom.de miért kell mindig elmondani?egyre rosszabb jegyeket hozok haza.mindig azt hallom h barátnőim is okosabb és hogy ez milyen gáz.kb minden nap sirok.utálok itthon lenni mindig van vmi.ugy érzem jobb lenne öngyilkosnak lenni mert ha én ennyitől ennyire kikészültem(szerintem simán idegbeteg vagyok) akkor mi lesz majd ha 30-40 éves leszek? (persze nem csak a suli miatt van ez.]
igazából most azt hiszitek h csak a suli a bajom.bár oda irtam hogy nem.
"és ez a hülye megölöm magam emós szöveg nagyon unalmas"
attól még ez nem emós szöveg h megakarok halni.de jólvan tetudod.:)
azóta van ez mióta peti meghalt.ő volt az egyetlen ember aki mindent tudott rólam.és nekem nem maradt ilyen szinten olyan ember akivel megbeszélhetném a gondjaim,bajaim.titkaim.van egy jó bnőm akit szeretek meg minden de nemtudom.egyszerűen nem tudnék senkinek beszélni arról h mit érzek.csak leirni tudom.és ezt utálom h nem tudom senkinek kikérni a véleményét.talán azért irtam ide.család:hát mindent megkapok amit kérek az igaz.de hol a szeretet?mindig azzal jönnek h de hát csak mondanod kell mit kérsz és megkapod.nagyon nagyon szeretem anyukám és vele szeretném megbeszélni a bajaim de nem megy.nincs is ideje ijenekre.meg későn ér haza.amugy mindenki azt hiszi h tök boldog vagyok meg minden mert mindig nevetek.persze szoktam az lenni főleg ha nem vagyok itthon.mostanában elkezdtem inni is.szeretem hogy olyankor nincs semmibajom.gyakran álomvilágban élek.ott kitaláltam egy jó életet magamnak,és azt szoktam igy játszani magamba.(vagyhátértitek)irnék még de ugyse érdekel senkit.vélemények érdekelnének.de ha nem irtok nembaj csak jóvolt valahova leirni:)
[lehet h nem teljesen érthető de nincs időm visszaolvasni:)]
2009. okt. 20. 13:31
12/18 anonim válasza:
Én is éreztem így magam, engem sem értett meg senki. De tény, így utólag felnőtt fejjel mondom neked: szedd össze magad és mutasd meg! ne hagyd hogy legyűrjenek! az élet még sokkal de sokkal nehezebb akadályokat is hoz majd, sokkal keményebb próbatételek is lesznek még az életben, ez kisfütty ahhoz képest. :) Légy erős, tényleg most csak ez a dolgod, hogy tanulj és magadnak bizonyíts, hogy ne legyen okuk piszkálni :)
2009. okt. 21. 16:04
13/18 anonim válasza:
10-16 14:17 Szia! Igazàn nincs mit! Tudod, engem akkor talàt meg a baràtsàg mikor totàl feladtam! S azota is tart, elötte évekig nem volt csak a pàrom, mindenkit eltakaritott mellölem, utànna meg àlltam ott banbàn, hogy most mi van!? Ott kész bekattantam!S akkor jött az én "angyalom" :) felsegitett és màra boldog vagyok! :) De persze, még ezutàn is sokszor elestem, s felàlltam, baromi nehéz, de hidd el nekem Csajszi megéri a fàradozàst! Az jo ha irogatsz, csak ne temetkezz bele nagyon az àlom vilàgba, mert szörnyü lesz ujra visszatérned a valosàgba! Nem tudom mennyire hajlasz az ezofelé (angyalok), de nekem sokat segitett! S bàr a pàrom nem hisz benne, néha elcsodàlkozik; mikor az történik ami én mondtam és ahogy szerettük volna! :) Fel a fejjel Csajszi, lesz ez még jobb is! Anyukàdat megkapd el egy jobb pillanatàban, és zudisd rà a problémàid és hogy szereted stb., hidd el nem fog elküldeni! :)
2009. okt. 21. 16:19
14/18 anonim válasza:
Szia!Én is voltam ilyen állapotba.Meghalt a bátyám nem ment a suli úgy éreztem nem szeret senki.Én meg is próbáltam az öngyilkosságot,de hidd el senki és semmi nem ér ennyit.Vannak az áletbe bukkanok néha jó nagyok de vannak gyönyörű dolgok.Mikór nem is vártam jött az "őrangyalom" és segített.Tűz ki egy célt magad elé és valósítsd meg lehet néha nehéz lesz de sikerülni fog!Van egy szakmám abba dolgozom van egy férjem és egy gyönyörű kisfiam és most várom a kislányom.Pedig 15 éve úgy gondoltam nincs értelme az életnek.Sose add fel!
2009. okt. 21. 17:47
15/18 anonim válasza:
Figyelj. A jegyeken lehet változtatni, de ahhoz akarni kell ám és nem csak sajnáltatni magadat. Igen, nem biztos, hogy felvesznek, de ha nem, akkor se dől össze a világ. Nem te lennél az első, akinek nem sikerül elsőre. Akkor egy évet dolgozol, ha olyan szörnyűek a jegyeid, újra csinálhatod az érettségidet és megpróbálhatsz még egyszer felvételizni. Az öngyilkosság pedig nem megoldás. Az én barátom öngyilkos lett, a tanulás is húzta a döntése felé. Teljesen tönkretett mindenkit aki szerette. Őt is azért noszogatták és csesztették, mert a javát akarták. Mire 30-40 éves leszel, pedig érnek dolgok, amiktől "megedződsz" és felnősz annyira, hogy a problémákat nem így akarod majd megoldani. Mutasd meg a családodnak és az ismerősöknek, hogy tudsz te, ha akarsz és ne csak sírdogálj, mert az semmin nem fog javítani.
2009. okt. 21. 17:56
16/18 anonim válasza:
hallod.örülj neki hogy foglalkoznak veled:|.engem le se szarnak -.-'.mióta elváltak.anyánál maradtam mindennap bőgök ő mindennap dolgozik.alig beszélek valakivel sulin kívül ..: / szóval kitartás.:S
2009. okt. 28. 20:02
17/18 anonim válasza:
jah mostmár elolvastam a többit.előző vagyok.:| mert én csak a kérdést olvastam először.:S.így már másabb..
2009. okt. 28. 20:04
18/18 anonim válasza:
Gondolkozz már miket írsz!!
Felvételi még nem olyan nagy dolog, jó tudom, hogy fontos, de lesznek még fontosabb vizsgáid is az életben, akkor öngyilkos leszel vagy mi??
Idővel úgyis kinősz ebből a gondolkodásból, én tudom mert én is átéltem! Járj előkészítőkre azok megkönnyítik a felvételit!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!