Mibe tud 36 hetesen meghalni egy baba?
szia!
Ha babát vársz ne foglalkoz ezzel a kérdéssel.Nekem a 38-ik héten halt meg a baba mikor befordult a szülöcstatornába nem volt egyszerü a terheségsem tulajdonképp ikerterhes voltam és az egyik baba elment 12-ik héten de a másik megmaradt ő halt meg nekem a 38-ik héten állitolag tul nagy volt neki a hely és kisebb korába kötött a köldökzsinora egy csomot amit mikor befordult meghuzott és meghalt de kettő napig szültem mert nem akartak megcsászározni habár könnyeb lett volna mert ahogy a záron írták (éret halot fiut szült)aki4500gramos volt és ez volt a legszörnyübb mikor ezt a kezembe adták ennél már csak az a szörnyübb ha nem akarja az ember haza vinni a babát eltemetni le kell mondani róla én megtetem mert ha nem igy tetem volna mindenap a temetőbe lettem volna ma már van egy gyönyörü fiam és nemsokára jön a tesó is neki de az elsőt soha nem fogom elfelejteni és a fiam is tudja hogy volt egy bátya mert egész nehéz feldolgozni habár nem hiszem hogy nekem valaha is sikerül mert ő már egy élő ember volt.De tudod szerintem a tesokban él valami belőle és ez ami egy kicsi vigaszt nyujt.Ezt azért írtam mert ennek már hat éve és még mindig elég rendesen él bennem minden.De egy jó tanács tényleg ne foglalkoz ezzel mert akkor az egész terheség alatt ideges leszel sok sikert ha babát vársz és gratulálok
Szia! Nekem tavaly történt a 36. héten . Éreztem, hogy pár órája nem mozog. Már nem élt, mikor megnézték az uh-on. Én is megszültem (18 óra alatt). valószínű azért ilyen "gyorsan", mivel már a negyedik babám lett volna. A második férjemnek pedig az első! Hát nehéz volt, mind lelkileg, mind fizikailag. Nem tudtak mást megállapítani, mint, hogy valószínüleg a köldökzsinórba keveredett bele. Különben egészséges volt. Most újra babát várok, de soha nem lehet elfelejteni az előző kicsinket.
Próbálj meg nem gondolni ilyenekre! Csak pozitívan gondolkodni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!