Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért akarok meghalni? [bövebb...

Miért akarok meghalni? [bövebbenlent. ]

Figyelt kérdés
oké lehet h ezt nem tőletek kéne megkérdezni,hanem magamtól de nem bírom.mostanában egyre jobban érzem azt hogy oké ennyi volt leszarom.most lesz a felvételi és minden nap elmondják hogy sehova nem fognak felvenni ilyen jegyekkel stbstbstb. és ezt jól tudom.de miért kell mindig elmondani?egyre rosszabb jegyeket hozok haza.mindig azt hallom h barátnőim is okosabb és hogy ez milyen gáz.kb minden nap sirok.utálok itthon lenni mindig van vmi.ugy érzem jobb lenne öngyilkosnak lenni mert ha én ennyitől ennyire kikészültem(szerintem simán idegbeteg vagyok) akkor mi lesz majd ha 30-40 éves leszek? (persze nem csak a suli miatt van ez.]
2009. okt. 16. 14:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%
Vegyél egy nagy levegőt,ülj le egy kis csoki mellé és kezdj el tanulni!Mutasd meg magadnak és a környezetednek,hogy igenis okos vagy és érett gondolkodású!Legyél önálló,ne zavarjon,hogy mások mit mondanak!Azért gondolom nem olyan rossz a helyzet,hogy sehová nem vennének fel!Biztosan van egy suli amit sikerrel fogsz teljesíteni:)
2009. okt. 16. 14:15
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Cicám, ne másnak probálj, megfelelni, hanem saját magadnak! Azzal tényleg nem segitenek ha leszolnak, de merj nagyot álmodni s igen is valora váltani az álmaid! Ezek nem más álmai, csak is a tieid, s azokbol soha ne engedj! Én engedtem, öngyilkos is akartam lenni! S most itt vagyok 30+ évesen és, most tudok lépni, mert mertem egy nagyot álmodni! Te is megteheted, ne hallagass senkire, a te életed, éld ugy ahogy szeretneéd! Tápászkodj fel a padlorol s valosisd meg önmagad, nehéz lesz, de csak rajtad mulik senki máson!
2009. okt. 16. 14:17
 3/18 anonim válasza:
83%
Sajnos az élet nem habos torta.A legtöbb embernek a küzdelemről szól.Próbáld meg összeszedni magad,kicsit pozitívabban gondolkodni.Akkor könnyebb lesz minden.Szerintem.
2009. okt. 16. 14:21
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok még egy jo tanács vagy megfogadod vagy nem: [link] itt is és máshol is találsz motivációs idézetet, ami tetszik azt ird le és ragaszd ki a falra, jol látható helyre, hogy minen nap lásd!Meglásd, csodát fog művelni! Élj kicsi lány! :)
2009. okt. 16. 15:24
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Az ofink egy jó nevű gimnáziumban,naponta sulykolta belénk,hogy midnenki meg fog bukni,sz@rháziak vagyunk senkit sehová nem vesznek fel...ahhoz képest igencsak főiskolás vagyok és nem is könnyen bejuthatsz szakon.

Az élet ilyen,oszt pofonokat de simogatásokat is.Ha már most ilyen vagy,mi lesz később?Szedd össze magad ne siránkozz,mert ez nem több.

2009. okt. 16. 20:17
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mindig ezt mondták, aztán simán felvettek egyetemre, (pedig reál tárgyakból igen sokszor álltam a bukás szélén!) és el is végeztem egy bölcsész szakpárt. Nem kell foglalkozni velük.
2009. okt. 16. 20:19
 7/18 anonim ***** válasza:
53%
Ne hisztériázz!!!Szedd össze magad és tedd le a segged az asztalhoz és tanulj ha ilyeneken van időd agyalni 14 évesen akkor úgy gondolom lenne napi 2-3 órád tanulni is.EZ A DOLGOD!!!!
2009. okt. 18. 12:04
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenek még csek át se fussanak az agyadon...Ha nagyon feszült vagy inkább ülj le egy csésze teával és egy kis gyömbéres sütivel.
2009. okt. 18. 21:27
 9/18 anonim ***** válasza:
90%

nem dől össze a világ, ha nem vezsnek fel elsőre, majd felvesznek később

vagy csinálsz valami mst

rengeteg mindenbe bele lehet fogni, nem kell eldönteni most az életed

fitala vagy és anyni és anyni lehetőség van még előtted

lelki egyensúlyodat meg úgy tudod megtalálni, hogy igyekezz észrevenni az élet egyszerű, de szép dolgait

ha nyitott vagy erre, rengeteg szép és jó dolog fog körülvenni. és ezek a igazán fonots dolgok.

ha nem segít akkor a depressziódat kezeltesd, vannak rá gyógyszerek.

2009. okt. 19. 03:04
 10/18 anonim ***** válasza:
42%

mondjuk ahelyett, hogy itt sajnáltatod magad, vegyél a kezedbe egy könyvet és kezdj el tanulni! én is nagyon szomorú lennék, ha a gyermekem épp felvételi előtt rontaná el a jegyeit... éppen most kellene belehúznod! és elárulok még egy titkot: csak egyszer hallgass a szüleidre és tedd azt, amit mondanak...lehet, hogy megoldaná a problémát és többet nem kellene elmondaniuk... de hidd el, addig nem fogják abbahagyni, amíg nem látnak eredményt.

saját példa: nálam a mosogatással van gond. kb egy éve hajtják a szüleim,nagyszüleim,hogy miért nem vagyok képes elmosogatni magam után...egyszer megelégeltem és elkezdtem mosogatni...lám...azóta nem baszogatnak vele.

szóval röviden és egyszerűen: kezdj el tanulni és akkor nem piszkálni fognak, hanem dicsérni! és ez a hülye megölöm magam emós szöveg nagyon unalmas...inkább adj hálát azért, hogy van hol laknod, van mit enned és hogy tanulhatsz és lehet belőled valaki... tudod, sokaknak ez nem adatik meg önhibáján kívül

2009. okt. 19. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!