Miért akarok meghalni? [bövebbenlent. ]
Az ofink egy jó nevű gimnáziumban,naponta sulykolta belénk,hogy midnenki meg fog bukni,sz@rháziak vagyunk senkit sehová nem vesznek fel...ahhoz képest igencsak főiskolás vagyok és nem is könnyen bejuthatsz szakon.
Az élet ilyen,oszt pofonokat de simogatásokat is.Ha már most ilyen vagy,mi lesz később?Szedd össze magad ne siránkozz,mert ez nem több.
nem dől össze a világ, ha nem vezsnek fel elsőre, majd felvesznek később
vagy csinálsz valami mst
rengeteg mindenbe bele lehet fogni, nem kell eldönteni most az életed
fitala vagy és anyni és anyni lehetőség van még előtted
lelki egyensúlyodat meg úgy tudod megtalálni, hogy igyekezz észrevenni az élet egyszerű, de szép dolgait
ha nyitott vagy erre, rengeteg szép és jó dolog fog körülvenni. és ezek a igazán fonots dolgok.
ha nem segít akkor a depressziódat kezeltesd, vannak rá gyógyszerek.
mondjuk ahelyett, hogy itt sajnáltatod magad, vegyél a kezedbe egy könyvet és kezdj el tanulni! én is nagyon szomorú lennék, ha a gyermekem épp felvételi előtt rontaná el a jegyeit... éppen most kellene belehúznod! és elárulok még egy titkot: csak egyszer hallgass a szüleidre és tedd azt, amit mondanak...lehet, hogy megoldaná a problémát és többet nem kellene elmondaniuk... de hidd el, addig nem fogják abbahagyni, amíg nem látnak eredményt.
saját példa: nálam a mosogatással van gond. kb egy éve hajtják a szüleim,nagyszüleim,hogy miért nem vagyok képes elmosogatni magam után...egyszer megelégeltem és elkezdtem mosogatni...lám...azóta nem baszogatnak vele.
szóval röviden és egyszerűen: kezdj el tanulni és akkor nem piszkálni fognak, hanem dicsérni! és ez a hülye megölöm magam emós szöveg nagyon unalmas...inkább adj hálát azért, hogy van hol laknod, van mit enned és hogy tanulhatsz és lehet belőled valaki... tudod, sokaknak ez nem adatik meg önhibáján kívül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!