Csak én nem találok diákmunkát? Már a sírás kerülget.
Borzalmasan idegesít!
Már úgy 5 diákszövetséghez beregisztráltam , állandóan figyelem a hirdetéseket, még a legpitibb munkákat is elvégezném, csak végre lenne valami! Ezenkívül rokonoknak, ismerősöknek, barátoknak is mindig mondom, hogy, ha van munka számomra szóljanak, de hát, csak nincs.Elvagyok keseredve. Gimibe járok, soha nem dolgoztam még, de nagyon szeretnék már tapasztalatot szerezni.
Egyszerűen nem tudom mit tehetnék még. :( Egyre inkább belátom,ha nincs megfelelő kapcsolat, nincs munka se. Szomorú...
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
18/L
Ismerős helyzet, én is mindent végig csináltam amit te és egész nyáron volt egy darab diákmunka amit a diákszövetség adott és az is csak egy napos volt. (Nem volt túl jó meló, de leginkább a többi dolgozó miatt).
Nekem annyiban volt szerencsém hogy barátnőm anyja tudott adni munkát.
Ne keseregj, nem a te hibád hogy nem találsz munkát :) sok sikert a munka kereséshez! :)
17/L
Uhh hát eléggé sz*r a helyzet. :S
Talán majd jövőre megpróbálkozom újra, de én most befejeztem.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!