Mit tegyek? Teljesen magam alatt vagyok! L/16
Ne erőltesd, legyen csak jó baráti köröd, haveri szinten fiúk is. Ha közéjük keveredik az igazi, azt nem fogod észre nem venni. Nyugi!
Rám 24 évesen tört rám a szerelem, de 17 voltam, amikor először láttam...Sose tudhatod mit / kit hoz a holnap.
Légy bátor és vidám! A nevetés vonzó. :)
Szerintem meg ne add lejjebb annál amit elvársz. Én is ugyanezt hallgattam évekig, sokáig kerestem úgymond az igazit, pedig nekem is udvaroltak sokan, de senkinél nem éreztem a "tűzt", akinél meg igen az nem vett észre.
Közben voltak kapcsolataim, de mindegyik rövid és nem az igazi... Mindig szomorú voltam, hogy sosem leszek igazán szerelmes, és én már 20 éves voltam.
Aztán 21-22 lehettem mikor végre összejöttem azzal aki már évek óta tetszett, és én mindig is éreztem, hogy összeillenénk. Ma van 5 éve, hogy együtt vagyunk, 3 éve házasok, és akármikor megszülethet a kislányunk. Szóval nyugi, nem vagy elkésve és mondom, ne add lejjebb annál amit elvársz, akár külsőről, akár belsőről legyen szó!
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!