Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Teljesen magam...

Mit tegyek? Teljesen magam alatt vagyok! L/16

Figyelt kérdés
Még soha nem voltam igazán szerelmes,fogalmam sincs milyen érzés.Soha egy komoly barátom se volt még akibe tényleg szerelmes lettem volna.Sokan akarnak velem járni,mindig írogatnak facebookon,de csupa olyanok akik engem teljességgel hidegen hagynak.Nekem mindig az kell aki elérhetetlen mert barátnője van vagy épp finoman fogalmazva nem ugyanazokban a körökben mozgunk.A barátnőim azt mondják azért nem találok senkit mert túl felszínes vagyok és külsőre megyek.Megpróbáltam nem is egyszer azt hogy nem törődök a fiú külsejével hanem megpróbálom megismerni a személyiségét hátha beleszeretek.De nem ment.Bárhová megyek mindenütt boldog párokat látok.Senkim sincs igazából akivel sokat lehetnék együtt hogy ne jussak eszembe a negatív gondolatok.Olyan szeretethiányos vagyok hogy arra nincs szó.Mi lesz így velem? Soha nem leszek boldog?
2013. jún. 26. 14:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
85%

Ne erőltesd, legyen csak jó baráti köröd, haveri szinten fiúk is. Ha közéjük keveredik az igazi, azt nem fogod észre nem venni. Nyugi!

Rám 24 évesen tört rám a szerelem, de 17 voltam, amikor először láttam...Sose tudhatod mit / kit hoz a holnap.

Légy bátor és vidám! A nevetés vonzó. :)

2013. jún. 27. 18:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ne add lejjebb annál amit elvársz. Én is ugyanezt hallgattam évekig, sokáig kerestem úgymond az igazit, pedig nekem is udvaroltak sokan, de senkinél nem éreztem a "tűzt", akinél meg igen az nem vett észre.

Közben voltak kapcsolataim, de mindegyik rövid és nem az igazi... Mindig szomorú voltam, hogy sosem leszek igazán szerelmes, és én már 20 éves voltam.

Aztán 21-22 lehettem mikor végre összejöttem azzal aki már évek óta tetszett, és én mindig is éreztem, hogy összeillenénk. Ma van 5 éve, hogy együtt vagyunk, 3 éve házasok, és akármikor megszülethet a kislányunk. Szóval nyugi, nem vagy elkésve és mondom, ne add lejjebb annál amit elvársz, akár külsőről, akár belsőről legyen szó!

26/N

2013. jún. 28. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!