Éreztetek már így? Teljesen magam alatt vagyok
Van már egy majdnem 2 éves kislányom. Megőrülök azért, hogy tesója legyen, de most nem lehet. Párom 5 hónapig munkanélküli volt, 2 hete talált újból munkát (korábban 10 évet dolgozott egyhuzamban ugyanott).
Nem szabad, hogy babám legyen, így is szűkösen vagyunk. De fél éve mindig, amikor megjön, magam alatt vagyok, napokig sírok, hogy megint nem, pedig amúgy gumival védekezünk, szóval számítok rá, hogy jön. De özben kivagyok. Az eszem tudja, hogy most nem lehet, és mégis mindig várom :(
Igen számtalanszor,persze pár hét múlva a hátam közepére sem kívánnám a kistesót.Kisfiunk 2 éves már többször előtört belőlem az az érzés,hogy újra babáznék de rengeteg érv szól amellett,hogy 1,5-2 évet még várjunk vele,főleg az anyagiak miatt,amellett nem vagyok kis korkülönbség párti.
Próbálom ezt az érzést elnyomni,még egy ideig,még lediplomázom,és újra lesz állásom.Néha sikerül mert épp kikészített önfejű kisfiam,de néha annyira vágyom már rá,hogy terhes legyek.
Ha jönni akar, jönni fog:)
Én sem tudom eldönteni, hogy akarok harmadikat vagy sem. A szívem szeretne, de az eszem nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!