Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Éreztetek már így? Teljesen...

Éreztetek már így? Teljesen magam alatt vagyok

Figyelt kérdés

Van már egy majdnem 2 éves kislányom. Megőrülök azért, hogy tesója legyen, de most nem lehet. Párom 5 hónapig munkanélküli volt, 2 hete talált újból munkát (korábban 10 évet dolgozott egyhuzamban ugyanott).

Nem szabad, hogy babám legyen, így is szűkösen vagyunk. De fél éve mindig, amikor megjön, magam alatt vagyok, napokig sírok, hogy megint nem, pedig amúgy gumival védekezünk, szóval számítok rá, hogy jön. De özben kivagyok. Az eszem tudja, hogy most nem lehet, és mégis mindig várom :(

2013. ápr. 29. 09:07
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja, és a párom is mondogatja, hogy jó lenne egy kistesó...
2013. ápr. 29. 09:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen számtalanszor,persze pár hét múlva a hátam közepére sem kívánnám a kistesót.Kisfiunk 2 éves már többször előtört belőlem az az érzés,hogy újra babáznék de rengeteg érv szól amellett,hogy 1,5-2 évet még várjunk vele,főleg az anyagiak miatt,amellett nem vagyok kis korkülönbség párti.

Próbálom ezt az érzést elnyomni,még egy ideig,még lediplomázom,és újra lesz állásom.Néha sikerül mert épp kikészített önfejű kisfiam,de néha annyira vágyom már rá,hogy terhes legyek.

2013. ápr. 29. 10:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Én mindig kis korkülönbséget akartam, köztünk is így volt, és nagyon jókat játszottunk együtt, a kisebb tesóm meg kimarad, mert jóval később jött, és nem volt társasága. És hiába tudom, hogy nem lehet, nincs most miből, iszonyúan vágyom rá, mindig... Mielőtt párom elvesztette a munkáját, már próbálkoztunk pár hónapja, de utána a bizonytalanra nem merek...
2013. ápr. 29. 10:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha jönni akar, jönni fog:)

Én sem tudom eldönteni, hogy akarok harmadikat vagy sem. A szívem szeretne, de az eszem nem..

2013. ápr. 29. 12:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Én minden porcikámmal vágyom rá, de legkevesebb fél évet várnunk kell, hogy párom munkéja biztos legyen, és ne bocsájtsák el próbaidő alatt, ahogy szokták :(
2013. ápr. 30. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!