Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Teljesen magam...

Mit tegyek? Teljesen magam alatt vagyok! L/16

Figyelt kérdés
Még soha nem voltam igazán szerelmes,fogalmam sincs milyen érzés.Soha egy komoly barátom se volt még akibe tényleg szerelmes lettem volna.Sokan akarnak velem járni,mindig írogatnak facebookon,de csupa olyanok akik engem teljességgel hidegen hagynak.Nekem mindig az kell aki elérhetetlen mert barátnője van vagy épp finoman fogalmazva nem ugyanazokban a körökben mozgunk.A barátnőim azt mondják azért nem találok senkit mert túl felszínes vagyok és külsőre megyek.Megpróbáltam nem is egyszer azt hogy nem törődök a fiú külsejével hanem megpróbálom megismerni a személyiségét hátha beleszeretek.De nem ment.Bárhová megyek mindenütt boldog párokat látok.Senkim sincs igazából akivel sokat lehetnék együtt hogy ne jussak eszembe a negatív gondolatok.Olyan szeretethiányos vagyok hogy arra nincs szó.Mi lesz így velem? Soha nem leszek boldog?
2013. jún. 26. 14:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

semmi baj:)

én is 16 éves lány vagyok nekem még barátom se volt de

szerintem még ráérünk és úgyis jön előbb vagy utóbb valaki:)

de ha folyton ezen agyalunk csak magunkat borítjuk ki:)

ha magányosnak érzed magad menj el valamerre a barátaiddal és élvezd ki hogy még nem kell senkihez alkalmazkodnod:)

2013. jún. 26. 15:12
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
2 hónap múlva én is 16 leszek, nekem se volt soha senkim és nem is találkoztam még lehetséges "jelölttel"...hidd el, többen vannak így, mint gondolod.
2013. jún. 26. 15:28
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Én is pár hónap múlva leszek 16, nekem sem volt még senkim, úgy tűnik, nem is lesz egy ideig, és úgy tartom, hogy még ráérünk.:)
2013. jún. 26. 16:09
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Hú, hát azt hittem, csak én vagyok így. :) Pár hét múlva én is 16 leszek, és én is remélem, hogy ami késik, nem múlik. :)
2013. jún. 26. 16:23
 5/12 A kérdező kommentje:
hát én kevesebb mint 2 hét múlva már 17 leszek :D
2013. jún. 26. 17:33
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
én meg 17 vagyok és még nekem se volt senkim :/ 17/F
2013. jún. 26. 18:59
 7/12 anonim ***** válasza:
91%
Jaaj,de édik vagytok, 17 évesen ez nem baj :D Majd ha 30 évesen is így lesztek,akkor már lehet okotok aggódni,addig nem.(:
2013. jún. 26. 19:34
 8/12 anonim ***** válasza:
90%

Én meg 1 hónapja 17 éves vagyok és nekem sem volt még kapcsolatom. Mit kell ezen ennyire agyalni?Ha itt az ideje majd lesz,addig meg kár ezen görcsölni.

Sőt,én még most kifejezetten élvezem,hogy pl bulikba is úgy flörtölök meg kavarok ahogy akarok,nem úgy,mint a barátnőim :D Jó persze,egy komoly kapcsolatért felhagynék azonnal a "kavarok vele és többé úgyse látom" dologgal,de addig meg kiélvezem ezt a helyzetet:)) Ja és nem r*banc vagyok,aki kavar meg lefekszik mindenkivel!!

2013. jún. 26. 19:35
 9/12 anonim ***** válasza:
87%
Én pedig 17 és fél vagyok, nekem sem volt még kapcsolatom, de nem azért, mert nagyok az igényeim, hanem mert ronda vagyok és nagyon-nagyon sok csaj gondolkodik úgy mint te, hogy Brad Pitt külső alatt szóba sem áll senkivel.
2013. jún. 26. 20:13
 10/12 A kérdező kommentje:
A fiúknak meg Megan Fox kell meg Angelina Jolie! Hát akk? :D
2013. jún. 27. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!