Fiatalok! Ti hogyan 'védekeztek' az ellen, hogy a buliban ne lopják el az értékeiteket, amikor ittasak vagytok?
Minimalizálom a cuccaim mennyiségét. Iratok, pénz -> ez egy tokban.
Cigitárca+öngyújtó+telefon. Ez mind a zsebemben elfér.
Azért kell részegségig inni, mert ha nem iszol annyit, akkor feleslegesen mérgezted a tested és feleslegesen költöttél el sok pénzt.
Részegen pedig másképpen lehet jól érezni magad - sokkal kevésbé vagy stresszes (bizonyított), kevésbé kontrollálod magad, így megismerheted a barátaid igazi valójukat, nem pedig azt, amit amúgy mutatnak kifelé. Könnyebben megy a tánc is, a stressz oldó hatása miatt. Van, akit feszélyez, hogy sokan nézik.
Egyszóval elmélyíti az eseményt, az ünneplést, maradandóbb szórakozás lesz.
Amikor még úgy volt...akkor telefon személyi volt nálam.
Csak annyi pénz, amit az estére szántam, külön téve a hazaútra szánt összeg.
Nagyon durva diszkó volt a környéken (30 km-en belül csak az)
Táskát nem vittem, térdzoknit viseltem mindig, és abba rejtettem a pénzt, aprót pedig a nadrágzsebbe. (Minden este volt kinn a rendőrség, amikor ott voltam, hogy érzékeltessem a hely jellegét)
Nem iszom le magam annyira. Még mindig különteszem a taxira a pénzt (már Bp.-en élek), ha minden kötél szakad is haza tudjak menni...mindig társasággal megyünk, ha van táskám azt mindig szorongatom, farzsebbe csak a személyim kerül. Ha a párommal megyek, akkor telefont sem viszek, minél kevesebb dolog legyen nálunk, amit el lehet lopni.
Lekopogom a 26 évem alatt sosem voltam igazi lopás áldozata.
Nem nagyon járunk bulihelyekre,koncerten meg egyszerűen figyelek a táskámra/zsebemre.
Azért "kell" inni mert finom,és semmi sem dobja fel jobban a hangulatot és hozza össze a társaságot mint egy baráti sörözés a kedvenc kocsmánkban,dunaparton, otthon..stb:)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!