MI a "trendi" a mostani 12-13 éves lányoknál?
Gondolok itt pl.társas,ruházat,parfüm,film,zene....
Párom "nagylánya" külföldön él és nálunk fogja tölteni a téli szünetet.Szerintetek minek örülne?Nagyon szeretném hogy jól érezze magát:):):)
Köszönöm a segítséget, állítólag bírja Hannah Montanat úgyhogy egy olyan parfümöt már vettem neki:)
Ha még valami jó ötletetek van várom:)
Szia!
Ruhák:a lány alakjától,ízlésétől függ leginkább.Apukája biztos tud pár dolgot mondani róla,kérdezd meg.Most a csőgatya,tornacipő,sál és a hosszú ujjúra ujjatlan felvenni "trendi".Illetve még a boleró:)
Parfüm:Mary Kate and Ashley Olsen Soutch Bach parfümjének isteni illata van.Édes illat.Illetve a kókusz illatú parfümnek nagyon jó illata van:) A kókuszosnak nem tudom a nevét sajnos.
Film:nincs igazából kedvencem.Az ilyen korú lányok általában szeretik a Hannah Montanat,High School Musicalt,Camp Rockot.Szerintem ha szereti a Hannah Montanat örülne vmi ilyen cuccnak.Pl:tolltartó,füzet,toll,törölköző...
Zene:Inna,Pitbull,Lady Gaga,Girls Aloud,Tylor Swift,Hooligans,Good Charlotte,Simple Plan.
Ezeket szeretem én.
14/L
Szia!
Nálunk Hannah-s cuccokat a pár százas Kínaiba is lehet venni:) EGy törölköző 500-800 FT között van.Bugyi is van xD Az 500 FT pár darab:) :D De én csak javasolni tudom a csőgatyát,kockás sálat,valami jó kis kesztyűt,meg esetleg ékszert(bizsut)
Szerintem vidd el egy napra vásárolni.. Menjetek be több boltba, kapjon egy parfümöt, egy csini ruhát, amiben villoghat (ha sportos, akkor sportmárkaboltban vásárolj, ha csajosabb, akkor valami olyanban) 1-2 sminkcucc is jöhet, a szünetben megengedett a sminkelés-körömfestés :)
zenével ne törődj, neten és a tv-ben is tudja nézni és hallgatni a klippeket.
Várd őt a kedvenc ételével (tudd meg :)) csinálj pudingot vagy palacsintát (azt mindenki szereti), és legyen csoki meg rágcsálni való, és együtt tv-zhettek, beszélgethettek esténként.
Ne félj, nem fog megenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!