Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Középiskolások! Nektek is...

Középiskolások! Nektek is alig van szabadidőtök? Hogy telik el egy hetetek?

Figyelt kérdés

Ha lehet részletesen írjátok le légyszi.Pl.:hétfő felkelek elmegyek suliba.Aztán ...-kor hazaérek kb. eszek,aztán ...-ig pihenek.Utána tanulok kb. ...órát.Aztán ...edzésre megyek...aztán már este van.

(ez csak pl. volt)

2009. okt. 13. 13:48
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
100%
Felkelek hétfőn 6.30 kor elkészülök 7.00 ig aztán bepakolok és kocsival visznek minden reggel a középsuliba 10.osztály.^^ első óra infó. 2.matek. 3.viselkedéskultúra. 4.gazd.körny. 5.tízujjas gépírás 6. angol 7-8 dupla gyógytesi.^^ 3 kor végzek 4 re érzek haza^^ utána kutya etetés.postára menés^^ majd 5 kor leülök tanulni és vagy 8 ig tanulok minimum^^ 4-5 vok (osztály strébere:S) barátok közt megfürdök kicsitv és alszok. semmi szabadidőm nincs:S hétvégente szombat délutánokat végigtanulom és van h mégis csak 4 esre sikerülnek a dolgozatok:(
2009. dec. 13. 20:12
 22/26 anonim ***** válasza:

minden reggel 5:50 körül kelek, és minden nap 7 órám van, egyszer 6.

a 7. órának 13:40-kor van vége...

hétfő: énekkaron vagyok kb. 15 óráig, tehát 15:30 körül érek haza, 16 óra mire megebédelek, aztán pihenek és tanulok

kedd: informatika szakkörön vagyok, 16 körül érek haza, 17 óra körül kezdek el tanulni, és még magamra szinte nem is volt időm... :/

szerdai nap hazajövök 14:30-ra, és megyek teniszezni, ahonnan 18 után érek haza..

csütörtöki napon megin van egy egyórás programom 16:30tól.. pénteken is. de akkor már nem számít. =)

a szombatom általában mindig foglalt valami miatt (pl. színház, család, stb... )

Kevés az időm, nehéz beosztani. Rengeteg a dolgozat, és minimum a jeles átlagomat tartanom kell. Emellett próbálok időt szakítani filmek nézésére és olvasásra... de ezekre csak szünetekbe érek rá tartalmasan. sajnos. :(

2010. jan. 2. 01:24
 23/26 anonim ***** válasza:

14/L voltam előzőleg, bocsi, lemaradt :D

szóval még csak kilencedikes vagyok, de kb 2 éve ez megy.

2010. jan. 2. 01:25
 24/26 anonim válasza:
0%

Nekem bőven van szabad időm =)

De csak mert talán ha 2hetente bejárok suliba xDxD

szal legtöbbször egész héten azt csinálok amit akarok =D

Ha bemennék akkor felkelek 6-7körül 8kor elindulok h a második órára beérjek.3ra otthon vagyok.gép,kaja.aztán legtöbbször barátom jön át vagy msnen beszélek vele.ált.éjfél körül lefekszem és ennyi.a leckét meg majd lemásolom xD ha lemásolom =)

15/L

2010. febr. 21. 22:04
 25/26 anonim ***** válasza:

fél6kor kelek, fürdés, reggeli , kutyák stb.. h6:45kor indul a buszom kb 10-15 perc a buszpályaudvar..

beérek 7:15re akkor fél8kor jön a helyijáratom olyan 40-50 beesek a suliba... 6 6 7 6 5 általába 13:45kor végzek sietek mert 50kor jön a helyijárat autóbusz állomás akkor talán elérem a 2es buszt amivel 14:35re hazaérek onnan 10 perc a házunkig olyan 3ra hazaesek kutyázok eszek stb.. fél4-4 fele leülök tanulni 6ig tanulok motorozás 8-9 ig kaja tv msn net, alvás viszonylag van szabadidőm ha te is buszozol akkor írd meg bizonyos házid a buszon vagy a suli elött

2010. máj. 21. 17:52
 26/26 anonim válasza:

Uhhhh tudom hogy régi, de idc

Én 6:30-kor kelek, 7:10-kor indulok a suliba, kb. 3-kor van vége, ebédelek, majd 4:00-5:30-ig edzés, általában 6:15-6:30-között érek haza (a busztól függ), megvacsorázok, 7 körül leülök tanulni, tart ameddig tart, de általában ha nincs TZ vagy ilyesmik, akkor 8-ra végzek, lefürdök, és 9:30-10:00 között megyek aludni. :)

2020. aug. 21. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!