Középiskolások! Nektek is alig van szabadidőtök? Hogy telik el egy hetetek?
Ha lehet részletesen írjátok le légyszi.Pl.:hétfő felkelek elmegyek suliba.Aztán ...-kor hazaérek kb. eszek,aztán ...-ig pihenek.Utána tanulok kb. ...órát.Aztán ...edzésre megyek...aztán már este van.
(ez csak pl. volt)
hétkor kelek, öt-tíz perc múlva elindulok, fél nyolckor kezdődik a tanítás. 7-7-8-7-6 órám van, csütörtökön négyig kórus. Menzán eszem, nem tanulok rendszeresen, ha valami TZ van, akkor belenézek az anyagba. Hétfőn és kedden mindig negyed hétre megyek, mert táncpróba van szalagavatóra, most csütörtökön is az lesz. Az edzéseket abbahagytam, az érettségi évében csak nem fogom sz*patni magam.
Van szabadidőd, csak akarni kell :)
Végzős fiú
Ja, és már most szokj hozzá, hogy amire nem lesz később szükséged, azért ne törd magad... Teszem azt a BME-re akarsz menni, akkor tanulj magyart, matekot, egy nyelvet, törit, és fizikát. A fizikára (vagy másra, ha más irányba mész) csak azért van szükséged, hogy egy jó érettségit rakj le. A tanulmányi pontjaid úgyis a magyar-matek-nyelv-töriből fognak állni, választhatóként meg választod az éneket, amiből mindenki hagyományos jelleggel ötös (jó, persze, nem mindig.) A többi tárgyból még az is sok, ha hármas vagy, úgysem lesz rá szükséged.
Aki hőbörögne, annak a kedvéért: Ez persze csak az érettségi szempontjából van így, persze, szerezzen műveltséget az ember. De sokat érek vele, hogy ha nem vesznek fel az egyetemre, VISZONT tudom, hogy milyen természeti kincsei vannak Japánnak...
köszönöm a válaszokat!
Hát nem úgy kezdtem az évet,ahogy kellett volna,sok a hármasom,kettesem is van:(:(
Lehet,hogy a nem érettségis tantárgyakból a hármas is elég,de apum ki is b.szna itthonról ha hármas leszek vmiből évvégén...
Meg hát nem is tudom,mi akarok lenni.Most kezdtem a középsulit,egy szakközépiskolába közgazdaságot tanulok.Ez valamennyire érdekel,meglátjuk mi lesz később.
6.40kor kelek. utána reggeli stb irány a suli. háromkor érek haza és utána kicsit pihizek, ugy négykor kezdek tanulni és félhétig/hétig semmi más. utána vacsora, zuhany, hétfőn/szerdán tv, többi napon msn/stb.
Örülök hogy megtaláltam ezt a kérdést mert én épp a napokban gondolkoztam a dolgon, hogy anyi emberrel beszéltem aki délután még rajzol/filmet néz,egyebek. Ha én kettészakítanám magam se binrék. Már nagyon kivagyok ettől, de csionálom nem tudok mást tenni.^^
6:10kor kelek, hévvel bemegyek a suliig, hamar beérek de nem írok leckét mert le*zarom (nem vagyok rá büszke de ez van) aztán megkapom a sz*r jegyeimet (suli egyik legrosszabb tanulója vagyok (erre sem vagyok büszke dehát)
aztán hazamegyek, beugrok öcsémért a suliba és 6ig vigyázok rá, na 6 után már nem tok hova elmenni szal maradok otthon és gitározok, hetente 2x próbálni megyünk a bandával (jah ott gitározok) mint mondtam az egyik legrosszabb tanuló vagyok a suliban (egy jó gimnáziumban) de ettől még sokkal értékesebb ember vagyok mint a suli 70%a (lásd: divatemók, drogosok, piások... akik bölcsésznek készülnek) tehát semmit nem tanulok otthon, de tényleg semmit és nem vagyok elégedetlen(csak ha megbukok kémiából) szabadidőm sok van de helyhez vagyok kötve az öcskös miatt :(
basszus nem akartam ennyit írni... remélem szídnak majd páran :P
16/F
6.18-kor kelek, megzuhanyzok, eszek majd megyek suliba. Kb 3ig vagyok bent +/- 1óra... Külön órákra, előkészítőkre és táncra is járok. 8ig megtanulok, utána dvd-zek vagy gépezek. 11 körül megyek aludni.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!