Szerintetek kell étrend szerint enni egy kamasznak?
Figyelt kérdés
Baj,ha össze-vissza eszek? Mit kéne ennem egésznap?2013. jún. 21. 21:07
1/4 anonim válasza:
Igen baj. Az min 1, hogy mit eszel, csak rendszeresen. reggel kicsit többet, 10 óraira keveset, ebédnél többet, uzsinál keveset, és vacsinál is keveset. Szoktasd magad hozzá, én sem tartom be, vékony lány vagyok, csak nő a hasam :(. De a sport sem árt
2/4 anonim válasza:
Én állandóan eszek össze vissza :D
50 kiló vagyok,170 centi, akármennyit ehetek nem hízok.
3/4 anonim válasza:
Azért valamilyen rendszer mindenképpen kell az étkezésekbe, habár ha olyan a genetikád, az sem árt sokat ha össze-vissza eszel viszont ha rendszeres időközönként eszel és figyelsz arra, hogy minden nap egyél vitaminokat, fehérjét, ásványi anyagokat stb. egyszóval változatos legyen az étrended sokkal jobban érezheted magad. Alapvetően ha nem viszik túlzásba, a diétás étrendek sem ártanak.
4/4 anonim válasza:
Szerintem is kell a szervezetnek egyfajta rendszer...
Hja,mondom én,aki általában össze-vissza zabál mindenfélét,sokszor még este tízkor is nassolok. :') Emellett szerencsére még jó alakom van,nem vagyok duci. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!