Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miket vigyek barátnőmhöz?

Miket vigyek barátnőmhöz?

Figyelt kérdés
Holnap délután megyek hozzájuk aludni és este bulizni megyünk. Másnap délelőtt már megyek is haza. :)
2013. jún. 20. 09:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
rucit a bulihoz meg smink cuccot, alvós ruhát, fogkefét. rágcsát, nasit a készülődéshez, esetleg italt.
2013. jún. 20. 09:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
törülköző, fogkefe vagy ilyesmi
2013. jún. 20. 09:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Pár napja töltötted be a 16-ot, szerintem ilyenkor már belefér egy kis pezsgő vagy valami. Persze azért nem kell berúgni.:)
2013. jún. 20. 10:43
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Kedves utolsó, ismerjük egymást, vagy csak a nevemből következtettél?:)

2013. jún. 20. 11:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Ne mondd, hogy még soha nem voltál barátnődnél aludni. :)

Szóval amiket amúgy is szoktál vinni.

Pizsama, fogkefe, fogkrém alapdolog.

Törölközőt is vigyél, ha akarsz náluk tusolni (mondjuk bulizás után nem ártana :D). Én speciel ha barátnőnél alszok, akkor még itthon letusolok, nekem valahogy kellemetlen lenne más fürdőszobájában fürdöni, az olyan privátszféra. Mások is ugyanígy csinálják a barátnőim közül. De ezt szerintem a barátnőddel beszéld meg.

Sminkcuccokat vigyél, ha nem akartok közösködni, bár mi azét használjuk, akinél vagyunk. Max alapozót, púdert viszünk, mert egy-két barátnőmmel kicsit eltérő a bőrszínünk :D

Nem tudom nálatok a bulizás milyen, mint fentebb írták, én piát vinnék, vagy ha előre megbeszéltük, akkor pénzt, annak útközbeni megvételéhez. + ugye magára a belépőre pénzt, és a benti italozgatásra, esetleg kajára és/vagy taxira.

Hajvasalót/göndörítőt, ha a barátnődnek nincs vagy az övé rossz.

Esetleg jó zenéket cd-n, pendrive-on.

2013. jún. 20. 11:46
 6/8 A kérdező kommentje:

Már sokszor aludtam barátnőimnél, de most eléggé sietek meg kapkodós a napom ,ezért gondoltam kiírom a kérdést, hogy ne maradjon itthon semmi. Meg kíváncsi voltam, hogy ti miket szoktatok vinni.

Köszi a választ, ment mindenkinek a zöld pacsi.:D

2013. jún. 20. 12:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi úgy szoktunk (házi)buliba menni, hogy a gazda megmondja, h vigyünk-e piát (azért szerintem illik), legtöbbször annyit viszel, amennyit iszol. (Nyilván nem ellenőrzik, csak nem élősködnek az illetőn.) Ezt csak úgy amúgy mondtam, mert nekem alapból szembe se jut italt vinni, haver szokott... Nem is iszok.:) Csak sokan írták.:D

15/F

2013. jún. 20. 13:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hányszor volt már,hogy semmi nem volt nálam és úgy mentünk bulizni,aztán annál aludtam aki "befogadott" éjszakára:) A város meletti faluba lakok,nincs lehetőségem hazamenni,max reggel az első busszal.

Na de amúgy viszek ruhát bulizni,meg otthon letusolok,általában mikor hazaesünk már senki nem fürdik :D reggel vanank is szagok. Így elolvasva mondjuk elég igényesnek tűnhetünk.) Vinni szoktam a sminkeimet,mert utálom más sminkeit használni plusz fogkefét is,mert fogmosás nélkül nem tudok elaludni,illetve hajvasalót:) Meg fehérnemőt..kb ennyi

2013. jún. 20. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!