Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most megyek először a barátnőmhöz, vigyek a szüleinek vagy a tesójának valami ajándékot?
Az anyja sokat költ kozmetikára, az apja odavan a fociért, a tesója meg csak 6 éves.
Már az anyukájának bemutatott, mert összefutottunk vele, az apukája meg fuvarozott is engem. Szóval ismerem őket. De nagy baj lenne, ha nem tudnék venni semmit, esetleg a tesójának csokit, mert szombaton úgy néz ki megyek, de későn szóltam. :s
A másik, meg hogy lehet a szülei otthol sem lesznek. Ezért a 2. alkalommal is lehet vinni ajándékot, mivel az 1. nem voltak otthol?
Mit tennétek a helyemben?
Ha pár éve kérdezed, azt mondtam volna, h nem muszáj. De.. Az én párom a szüleimmel való első találkára vitt ajándékot a szüleimnek. Ha jól emlékszem anyának bonbont, apának kávét, meg a hugaimnak csokit. Nem volt kötelező, senki nem várta el, viszont a szüleim is pont ezért ugy tekintettek rá, meg még ma is, hogy milyen kedves, udvarias fiú.
Nem nagy dolgot kell adni, csak valami jelképeset, hogy gondoltál rájuk. Persze nem kötelező, de jól veszi ki magát. :)
25n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!