Fog még nőni a mellem?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok de annyira nincs semmi mellem, hogy még csak toppot hordok. A családban egyedül anya testvérének van kis melle , mindenkinek normál méretű. még a szintén 14 éves tesómnak is nagy a melle.2013. jún. 20. 09:01
2/8 anonim válasza:
a tesód ikertesód?
amúgy nőhet nyugi:)
3/8 anonim válasza:
Nem biztos, ha megnézed a korodbeli lányokat, ha a méret nem is egyezik végleges mellével, de az alakja majdnem biztosan. Szóval nem tudom mekkora lehet a melled, de én elkezdenék enni szénhidrát tartalmú dolgokat, ha nem akarsz plasztikát fél milkáért.
4/8 anonim válasza:
utolsó, jó nagy baromságot írtál:D
5/8 A kérdező kommentje:
Aha, köszi a válaszokat :)
2013. jún. 20. 15:51
6/8 anonim válasza:
Ne hidd, hogy a melled tesz értékessé! De egyébként még bőven nőhetnek a melleid!
7/8 anonim válasza:
kismellű cigányasszony lehetsz még!
8/8 anonim válasza:
csabi257 válasza:
Csabi..lődd le magad:)
4-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!