Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy képes ennyit nőni a...

Hogy képes ennyit nőni a mellem? És még fog is!

Figyelt kérdés
Terhességem előtt kb. normál diónyi (!!!) méretű mirigyállományom volt, azaz nagyjából teljesen lapos voltam. Most vagyok 20 hetes, és már C-s melltartót kellett vennem, és még mindig csak nő és nő. Mekkora lesz így a végén?!
2013. jún. 7. 22:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Örülj neki, jó nagy lesz, aztán majd a szoptatás végén újra laposka leszel. Ezt most használd ki, nézegesd, hogy milyen szép :)
2013. jún. 7. 22:12
 2/13 anonim ***** válasza:
Ez tök jó! Remélem én is így járok majd! :)
2013. jún. 7. 22:14
 3/13 A kérdező kommentje:
Örülök, mert ahhoz képest, ami volt, most csodás és feszes és kerek, de félek, hogy ha majd már nem szoptatok, egy üres zacsi marad, úgy kinyúlik a bőr. Már meg is repedt itt-ott. :/
2013. jún. 7. 22:14
 4/13 anonim ***** válasza:

Akkor én mit szóljak? Már most is C kosaras melltartót hordok, és még terhes sem vagyok - sajnos.

Örülj neki, biztos tetszik a párodnak is.

Szülés/szoptatás után úgyis "összeszottyad", akkor meg az lesz a baj :)

2013. jún. 7. 22:15
 5/13 anonim ***** válasza:

Én is így örültem.

Terhesség előtt 75/B volt a méretem.

Terhesség alatt 85/D lett.Imádtam én is

a férjem is! :D

Már 6 hónapja szültem,szoptatok még.

De már olyan picike mint volt,és löttyedt mint,egy kis

tejes zacskó.Gondolom,ha befejeződik a szoptatás,még rosszabb lesz. :(

Úgyhogy most örülj neki! :)

2013. jún. 7. 22:18
 6/13 A kérdező kommentje:

De nagyon nem szeretném, hogy szottyadjon, ezért is parázok. Oké, most tök jól néz ki meg minden, végre van valami nőies formám is, aztán meg majd marad két aszalt szilvám? :S

Mondjuk abból a szempontból örülök, hogy így megnőtt, hogy elvileg jól felkészül a tejtermelésre. Már előtejem is van egyébként. :)

2013. jún. 7. 22:19
 7/13 anonim ***** válasza:
75B-Crol 75F-re nott a terhesseg 12-dik heteig, utanna mar nem nott,aztan szoptatas alatt mar meg se probaltam rendes melltartot venni,csak sportmelltartot tudtam elviselni, aztan 3 honapnyi szoptatas utan mar eleg jo volt a helyzet, most 75D, vagy 80Ckell, januartol mar nem szoptatok
2013. jún. 7. 22:21
 8/13 A kérdező kommentje:
Az de durva! B-ről F-re?! :O Én milyen állapotban van most?
2013. jún. 7. 22:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem 80Brol nőtt 105Cre....
2013. jún. 8. 06:10
 10/13 A kérdező kommentje:
Az csak egy kosárméret, hiszen nem a szám számít (az a mell alatti körfogatot jelöli, nekem nem változik).
2013. jún. 8. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!